ÖRGÜTE DEĞİL HALKA YÖNELİK ÇALIŞACAĞIM

ÖRGÜTE DEĞİL HALKA YÖNELİK ÇALIŞACAĞIM

Milletvekili seçimlerine adım adım yaklaşırken partilerde aday belirleme çalışmaları da hız kazandı. İlimizde milletvekilliği yarışında ben de varım diyen ilk isimlerden biri olan Hacı Bektaş Derneği eski başkanlarından Öğretmen Feyzullah Keskin yap

Cumhuriyet Halk Partisi’nin  ilimizdeki ilk milletvekili aday adayı  Hacı Bektaş Derneği eski başkanlarından  Öğretmen Feyzullah Keskin yazılı bir açıklama yaparak milletvekili adaylığı yolunda  yapmayı planladığı  çalışmaların  rotasını  açıkladı…

“Parti örgütüne değil halka yönelik çalışmalar  yapacağım” ifadesini kullanan Keskin bu söylemleri  ile her geçen gün parti örgütün ve tabanın  taktirini kazanırken  onun belirlediği rotaya uygun  çalışma programı hazırlayan Bünyan İlçe Başkanlığının daveti üzerine Bünyan İlçesinde, İlçe Başkanı  Okan MARZIOĞLU ile birlikte oda ziyaretlerinde bulundu.

Bünyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanını makamında ziyaret eden Feyzullah KESKİN esnafın sorunlarını dinledi ve parti programımız kapsamında ekonomik politikalarımızı ve esnafa yönelik projelerimizi anlattı.

Daha sonra bir diğer  aday adayı  Oda Başkanı Hacı Mehmet ÖZAY`dan Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek isteyerek ziyaretini sonlandırdı.

İlçe ziyareti sırasında program dahilin de olmasa da Bünyan İlçesi sakinlerinden Mesut BOZKURT`un cenazesine katılan Feyzullah KESKİN merhumun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Program kapsamında Bünyan Ticaret Odası Başkanı Naim YAVUZ`u makamında ziyaret eden Feyzullah KESKİN Bünyan İlçesine yapılabilecek istihdama yönelik yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulundu ve Oda Başkanının  beklentilerini dinleyerek, partisinin  ekonomik programını anlattı.

Yine program dahilinde Ziraat Odası Başkanı Hakkı PAKSOY`u makamında ziyaret eden Feyzullah KESKİN parti programı  kapsamında çiftçiye yönelik projelerini  dile getirdi. Partimize yönelik taleplerini dinleyerek samimi bir sohbete dahil olan Feyzullah KESKİN  Ziraat Odasında bulunan muhtarların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Geçmiş dönemlerde Akp`nin yönetim kadrolarında da bulunmuş muhtar Ahmet SARIKAYA Aday Adayımız Feyzullah KESKİN`i köyüne davet etti.

 Katıldığı bütün oda ziyaretlerinde  ilgi ile karşılanan Feyzullah KESKİN bütün Oda Başkanlarına ve partililere Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını müjdeledi.

Bünyan İlçesi programının bitmesinin ardından parti binamızın bulunduğu sokakta açılan ikinci seçim bürosuna geçerek, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Talas İlçe Başkanı Memduh PEKDEMİR, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı