Örnek Eğitim Projesi

Örnek Eğitim Projesi

Büyükşehir Belediyesi`nin örnek eğitim projelerinden Genç Kaymek yeni döneme Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen törenle başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, bugünkü h

"Geleceğin Gençliği" sloganıyla hizmet vermeye başlayan Genç Kaymek`in yeni dönem açılışı nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi`nde düzenlenen programda gençler salonu tıklım tıklım doldurdu. Programda bir konuşma yapan BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, pek çok belediyenin gençlik alanında birçok etkinliğe imza attığını; ancak Kayseri Büyükşehir Belediyesi`nin gençlik hizmetleri ile ilgili faaliyetleri daha ileriye taşıma adına farklı bir gençlik merkezi modeli ortaya koyduğunu söyledi. Anadolu`nun değerlerinden beslenen, bu topraklara sevdalı, geleceğe emin adımlarla ilerleyen bir gençlik hayallerinin olduğunu vurgulayan Tuzcuoğlu, bu doğrultuda gençlerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını belirtti. Yapılan çalışmalar ve verilen eğitimlerle bugünkü hayallerin yarın gerçeğe dönüşeceğini dile getiren Refik Tuzcuoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki`nin sosyal projelere çok büyük destekleri oluyor. KAYMEK`lerle birlikte 26 merkezde çalışmalarımız devam ediyor" dedi ve Beyazşehir ile Talas`ta yapılan gençlik merkezleri ile ilgili bilgi verdi. BEF Genel Koordinatörü Tuzcuoğlu, sözlerinin sonunda Genç Kaymek`in Kayseri`ye, ülkemize ve gençliğe hayırlı olmasını temenni etti.

Genç Kaymek Müdürü Ali Ulusoy da yaptığı konuşmada bugün atılan tohumların çınar olmasını temenni ettiklerini söyledi.

Programda ayrıca Genç Kaymek öğrencilerinden Mahmut Tokmak bir konuşma yaparken, Hikmet Özdilek adlı öğrenci de Sakarya adlı şiiri seslendirdi. Programın sonunda BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu`na tüm Genç Kaymek`liler adına bir öğrenci tarafından çiçek verildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”