OSB BAŞKANI NURSAÇAN:

OSB BAŞKANI NURSAÇAN:

?SİYASİLERİMİZ SANDIKTAN ÇIKAN MESAJI İYİ OKUYAMADILAR?

  7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan sürecin sanayiciyi ve üretimi nasıl konusunda haber ekibimize değerlendirmelerde bulunan Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan ?Maalesef 7 Haziran seçimlerinden sonra gerek tüm seçilmiş partilerin ülkede vatandaşın söylemiş olduğu, sandıktan çıkan mesajı iyi okunamadığını gördük. Sandıktan çıkan mesaj dedi ki oturun bir araya gelin. Barışın anlaşın ve bizi hükümetsiz bırakmayın. Ama siyaset farklı siyaset kendi kulvarında aranan koalisyonunu kuramadı? ifadesini kullanarak siyasilerin vatandaşın isteklerini kulak arkası yaptığını vurguladı?
Bir süre önce gerçekleştirilen genel kurul sonrası koltuğu Ahmet Hasyüncü´den devralan Orgaznize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanan tablonun sanayiciyi ve üretimi nasıl etkilediği konusunda haber ekibimize değerlendirmelerde bulundu? Nursaçan siyasetçilerin sandıktan çıkan mesajı yeterince iyi değerlendiremediklerini iddia ederek ?Şimdi istikrarı küçümsemek hiç birimizin haddi değil. İstikrar memleketin geleceğini üretimi için hatta yatırım için son derece önemli. Yatırımcı biliyorsunuz ürkek davranır istikrarın olmadığı bir yerde yatırımdan söz etmek mümkün değil. Maalesef 7 Haziran seçimlerinden sonra gerek tüm seçilmiş partilerin ülkede vatandaşın söylemiş olduğu, sandıktan çıkan mesajı iyi okunamadığını gördük. Sandıktan çıkan mesaj dedi ki oturun bir araya gelin. Barışın anlaşın ve bizi hükümetsiz bırakmayın. Ama siyaset farklı siyaset kendi kulvarında aranan koalisyonunu kuramadı ? diye konuştu?.
Nursaçan sözlerinin devamında siyasetçilerin üretimin değerinin farkında olmadıklarını da iddia ederek ?Seçim bittikten sonra maalesef bizim ülkemizde tekrar seçim istenmekte. Seçim akşamı dahi gördünüz seçim istenmeye başlandı. Bu da sanayinin farkında olunmadığının, üretimin kadrini kıymetini bilmediğini gösteriyor. Allah ülkemizin istikrarını bozdurmasın. Üretim elbette istikrardan yanadır, üretim elbette birlikten yanadır. Her şey insan için o zaman bu kadar ayrılık gayrılık ne için. Biraz daha bunların samimi olduk dediğim gibi meslek liseleri memleket meselesi olduğunun vurgusunu yapıp nitelikli eleman üretime geçmemiz lazım. Geçen hafta bilim ve teknoloji bakanlığına gittik 1574 tane ara malı türkiye ne yapıyor ithalatı yapıyor. Ya gelin kardeşim işte siyasilerimiz bunu görsün bugün ülkemizin bir ithalatını ne kadar azaltabiliyorsak, ülkemizin ihracatı ne kadar arttırabiliyorsak o şekilde var olacağız biz. Nedense memleketimizde bakıyorsunuz üretimin kadri kıymeti bilinmiyor Anadolu´ya da gerektiği gibi bakılmadığını düşünüyorum ben. Tabi sahada olmazsanız göstermelik yapılan her şey farkındalığı maalesef bitiriyor.? İfadesini kullandı?
HABER : C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı