OSB BAŞKANI NURSAÇAN

OSB BAŞKANI NURSAÇAN

?2016 YILI SONUNA KADAR 20KM ASFALT DÖŞEYECEĞİZ?

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB´deki asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. Bu sene içerisinde 20 km asfalt çalışmasını tamamlayacağını vurgulayan Nursaçan, Kilitli parke çalışmalarının da devam edeceğini duyurdu.
Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, OSB içerisinde yapılan çalışmaları yakından takip ederek, yerinde incelemeye devam ediyor. Son olarak OSB içerisinde asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Nursaçan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz yıl 30 km´nin üzerinde asfaltlama çalışmasın olduğuna dikkat çeken Nursaçan, bu yıl da 20 km asfaltlama yapacaklarını duyurdu. OSB´de faaliyete geçen mobese hakkında da bilgi veren Nursaçan, OSB´ye giren ve çıkan tüm araçların kayıt altında olduğunu açıkladı. Nursaçan sözlerine şu şekilde devam etti; ?Geçtiğimiz yıl 30 km üzerinde asfalt çalışmamız oldu. 8 km civarında kilitli parke çalışmamız oldu. Bu sene de 24, 29 ve 43´üncü caddelerimizde asfalt çalışmalarımız başlamış durumda. Kanalizasyon ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kayseri Organize Sanayi Yönetimi ve Müdürlüğü olarak kıymetli sanayicimizin emrinde ve ihtiyaçlarını zamanında yerine getireceğiz. Bu sene 20 km asfalt çalışmasını tamamlayacağız. Yine kilitli parke çalışmamız da devam edecek. Mobese çalışmamız kısa süre içerisinde devreye girdi, 200´ün üzerinde noktada kamera kaydımız var. Bu sistemin içerisinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Türkiye´nin en fazla giriş-çıkışı olan OSB´lerin arasında belki 1 numarada. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü´müz ile karşılıklı çalışmalarımız neticesinde OSB´deki Polis Karakoluna sistemi kurduk, şuanda orada 8 tane görevli emniyet mensubumuz çalışmakta, Emniyet Müdürümüze de teşekkür ederiz. Şuanda OSB´ye giren-çıkan araçların hepsi kayıt altında.?
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Nursaçan, cami inşaatına emeği geçen ve yardımda bulunan kişilere de teşekkür etti.
HABER: M. EMRE KİPMAN



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları