OSB YÖNETİMİ HACILAR´DA

OSB YÖNETİMİ HACILAR´DA

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye iade-i ziyarette bulundu.


Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye iade-i ziyarette bulundu.
Ziyarete OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ile birlikte, OSB Başkan Yardımcısı Şeref Özdemir, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Sarıtaş ve Özer Bostancı ile OSB Bölge Müdürü Ali Yaprak, Hacılar Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Bostancı ve Yusuf Özkaya´da eşlik etti.
13 Olağan Kongre sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici´ye, iade-i ziyarette bulunduklarını ifade eden OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, kendilerine teşekkür etti. Başkan Nursaçan sözlerine şöyle devam etti; "Yeni yılın yaklaştığı saatlerde değerlendirme yapacak olursak. 2015 seçimle geçen bir yıl olmuştu. Buna rağmen memleketimizde çok büyük sıkıntılar yaşanmadı. 2016 yılında da inşallah ilçemize, Kayseri Organize sanayimize, İlimize, Ülkemize ve dünya´ya cenab-ı Allah´tan hayırlı, mutluluk, sevgi, barış dolu, savaşın bittiği, insanların gözyaşlarının sona erdiği bir yıl olmasını diliyorum. Kayserili hemşerilerimizin de yeni yıllarını tebrik ediyorum."



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da