OSB YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI

OSB YÖNETİMİ VE ÇALIŞANLARI

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü çalışanları ile İftar yemeğinde buluştu. Kayseri OSB Yönetim Binasında verilen İftar Yemeğine Yönetim ve Denetim Kurulu ile tüm OSB çalışanları aileleri ile beraber katıldı.
OSB İftar Yemeğine Ev Sahipliği Yapan Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, iftar yemeğine katılan davetlilere yönelik yaptığı konuşmasında şunları söyledi:
Kıymetli kardeşlerim. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 22 milyon m2 alanda, yaklaşık 1200 fabrikanın bulunduğu, 70 bin kişinin çalıştığı, Türkiye´mizin üretim üslerinden biridir.
Allah üretmekten, kaliteli iş yapmaktan bizleri geri koymasın. Organize sanayimizin değerli yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldiğimizde, bölge müdürlerimiz ve yöneticilerimizin de isteği üzerine bugün bu manevi atmosferi hep birlikte yaşayalım, bir ilki başaralım şeklinde bir karar aldık. Önümüzdeki yıllarda da bu programların devamı sağlayacağız inşallah.
Dün sevgili Cumhurbaşkanımızın dilinden, Filistin´deki kardeşlerimizin sorunlarına dertlenen cümleler döküldü. Allah kendisinden razı olsun. Bizler burada sağlıklı ve huzurlu bir şekilde iftar yaparken, kahraman askerlerimiz memleketimiz için haklarını ödeyemeyeceğimiz şekilde kahramanlık yapmaktadırlar. Şehitlerimizin ailelerine Allah´tan sabır diliyoruz, gazi kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz.
Türkiye dünyanın kalbi noktası olan bir yerde, Türkiye´nin kalbi noktası olarak Kayseri´yi görüyoruz. Kayseri´nin kalbi olan yerde de OSB´yi görüyoruz. Buradaki değerli kahramanlarımız, personellerimiz en güzel hizmete layık olan sanayicilerimize 24 saat hizmet veriyorlar.
Üreten eli Peygamberimiz Hz. Muhammed alıyor ve ?´ Allah resulü bu eli öper ?´ diyor. O yüzden kaliteli üretim yapmalıyız, eşlerini işe gönderen hanım kardeşlerimizden de, eşlerini huzurlu ve mutlu bir şekilde işyerlerine göndermelerini istiyoruz. Biz değerli çocuklarımızın ve hanım ablalarımızın duasını, hem devletimizden hem İslam aleminden hem de bölgemizin çalışanlarından eksik etmemesini istiyoruz.
Allah kalbimizden imanı ve ilahi aşkını, peygamberimizin güzel ahlakını ve şefaatini üzerimizden eksik etmesin.
Birlik ve beraberliğin olduğu yerde kardeşlik, huzur, bolluk, bereket ve rahmet vardır.
Şahsım ve yönetim kurulumuz adına, hepinizin Kadir Gecesi´ni tebrik ediyorum. İnşallah bin aydan hayırlı olan o geceyi de İslam ümmetinin kurtuluşuna vesile kılsın.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ