‘OSB’YE SAHİP ÇIK PLATFORMU’ BAŞKAN NURSAÇAN’I ELEŞTİRDİLER

‘OSB’YE SAHİP ÇIK PLATFORMU’ BAŞKAN NURSAÇAN’I ELEŞTİRDİLER

“GELİN BU İŞİ KAYYUM’A BIRAKMAYIN, SİZ BIRAKIN”

OSB’ye Sahip Çık Platformu üyeleri tertipledikleri kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek Kayseri 1. Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan ce ekibine yönelik ağır eleştirilerde bulundular. Platform adına konuşan Bekir Okay Kiracıoğlu, gördükleri yanlışları düzeltmek adına bir araya geldiklerini vurgulayıp, hayata geçirilen bazı projelerin maddi sıkıntılar yarattığını iddia ederek “Biz bunları önceden görüp uyarıyoruz. Gelin bu işi Kayyum’a bırakmayın, siz bırakın. Bizim derdimiz bu yönetimin değişmesidir” ifadesini kullandı.

OSB’ye Sahip Çık Platformu üyeleri tertipledikleri kahvaltılı basın toplantısında ilimiz medya mensupları ile bir araya gelerek Kayseri 1. Organize Sanayi Başkanı Tahir Nursaçan ce ekibine yönelik ağır eleştirilerde bulundular.

Platform adına konuşan Bekir Okay Kiracıoğlu, gördükleri yanlışları düzeltmek adına bir araya geldiklerini vurgulayıp, OSB yönetiminin raporların kasıtlı olduğu konusunda rahatsızlık duyduğunu dile getirerek “Mevcut başkan müsrif harcamalar yapıyor. İnsanlar Osmanlı odasını bile 1,5 yıl sonra öğrendi. Yapılan harcamalar yapıldıktan sonra sanayiciye onaylatılıyor. Çoğu iş insanı bu konudan müzdarip. Raporun ve müfettişlerin kasıtlı olduğu söyleniyor. Aslında raporlar zok daha ağır. Teftişler kasıtlı değil. Ortada daha muhasebel işlem yok. Osmanlı odası, hediyelik teşbihler…Kültür faaliyetlerine bu kadar hevesliyse, bıraksın Kültür Müdürü olsun. Bugünün rakamıyla Osmanlı odasına harcanan para 5 milyon lira. Bunu da Kültür Bakanlığı’na hediye etsin. Atatürk’e hareketten 2 yıl ceza alan insanların bu tür kurumlarda olmasını istemiyoruz. Sayın Nursaçan edebiyat yapacaksa gitsin başka mecralarda yapsın.Yöneticilere sesleniyorum. Huzur hakkı alsınlar, kendi huzurları için hak yemesinler” değerlendirmesinde bulundu.

Kiracıoğlu ‘Mali Kongre’nin zamanı ile ilgili soruya ise, “Mayıs 2020 olacaktı ancak pandemi nedeniyle 2020 yılsonuna kadar yapılacak. Yönetimin değişmesini istiyoruz, konuyu elzem görürsek aday oluruz” diye konuştu.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor