OSMAN KAVUNCU MUHTARLI´NDAN

OSMAN KAVUNCU MUHTARLI´NDAN

EĞİTİME TEŞVİK ÖDÜLLERİ?

Osman Kavuncu Mahalle Muhtarlığınca bu yıl 10. Kez gerçekleştirilen ?Eğitime Teşvik Ödülleri´ töreninde mahalle sınırları içinde eğitim veren üç okulda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller takdim edilerek onurlandırıldılar? Törende mahalle sakinlerine tavuklu pilav ve ayran ikram edildi?

Osman Kavuncu Mahalle Muhtarlığınca bu yıl 10. Kez gerçekleştirilen ?Eğitime Teşvik Ödülleri´ töreninde mahalle sınırları içinde eğitim veren üç okulda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller takdim edilerek onurlandırıldılar?

Muhtarlık hizmet binası önündeki alanda gerçekleştirilen törende Osman Ulubaş Anadolu Lisesi, Osman Kavuncu Anadolu Lisesi ve Ahmet Kirazgiller İlkokulu´nda dereceye giren öğrencilere altın, bisiklet ve kol saati hediye edildi?

10. kez tekrarlanan sazlı ? sözlü etkinlikte mahalle sakinleri de doyasıya eğlenirken onlara da tavuklu pilav ve ayran ikram edildi?

Etkinliği muhtarlık görevi devam ettikçe tekrarlama niyetinde olduğunu dile getiren Mahalle Muhtarı Bünyamin Kaya haber ekibimize şunları aktardı? ?Mahallede ki başarılı öğrencileri ödüllendirmek için düzenlediğimiz bir etkinlik. Bu sene onuncusunu düzenlediğimiz bir etkinlik bu. İnşallah muhtarlığım boyunca da devam edecek. Mahallemde ki 3 okulun Osman Ulubaş Anado Lisesi, Osman Kavuncu Lisesi, Ahmet Kirazgiller İlk Okulu´nda da, ilk 3 dereceye giren öğrencilere ödül veriyoruz. Birinci olanlara altın, ikincilere bisiklet, üçüncülere de kol saati ve ayakkabı hediye edeceğiz, ödüllendireceğiz. ?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ