OSMAN ZEKİ YÜCESAN ORTAOKULU

OSMAN ZEKİ YÜCESAN ORTAOKULU

8´İNCİ SINIFLAR MEZUNİYET GECESİ DÜZENLENDİ

Osman Zeki Yücesan Ortaokulu 8´inci sınıflar için mezuniyet gecesi düzenlendi. Gecede mezun olan öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken ayrıca mezuniyet pastası da kesildi.

Öğretmenevi düğün salonunda düzenlenen geceye Okul Müdürü Suat Koç, müdür yardımcıları, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Yoğun katılımla yapılan gecede konuşan Okul Müdürü Suat Koç mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek, ?2017-2018 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenimize hepiniz hoş geldiniz. Bugün 4 sene önce büyük umutlarla okulumuza gelen sevgili öğrencilerimizin onurunu, gururunu ve hüznünü birlikte yaşıyoruz. Sizlere ne mutlu ki öğretmenlerinizin güvenli ellerinde başarıyla ortaokul hayatınızı tamamladınız, aynı başarıyı orta öğretim hayatınızda sürdürmenizi diliyorum. Büyük önder Atatürk gençler ?yurdun bütün umut ve geleceği size genç kuşakların anlayış ve enerjisine bağlanmıştır´ diyerek size olan güveni belirtmiştir. Sizlerde onun yolunda aklın ve bilimin ışığında çağdaş medeniyet seviyesinin üstüne çıkma idealinden asla sapmayınız. Çağdaş dünyaya Türk´ün gücünü bilimle, sanatla ve teknolojide en üst düzeyde göstereceksiniz? dedi.

Konuşmaların ardından bazı öğrencilerin hazırladığı şiirler okundu. Gecede müzik eşliğinde salona giren öğrenciler mezuniyet belgelerini öğretmenlerinin ellerinden alırken heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Belge törenin ardından mezuniyet pastası kesildi. Pasta kesiminin ardından tüm öğrenciler kep fırlattı. Törenin sonunda öğrencilerin hazırladığı görsel sanatlar ve teknoloji tasarım sergisinin davetlilerin beğenisine sunuldu.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor