OSMAN KÖSEOĞLU SENAGAL FAHRİ KONSOLUSU OLDU

OSMAN KÖSEOĞLU SENAGAL FAHRİ KONSOLUSU OLDU

Kayseri iş dünyası büyüyüp gelişdikçe iş adamlarımızda gelişmeye paralele olarak kişisel gelişimlerini üst düzeyde tamamlayıp, yoğun rekabete ayak uyduracak kariyerlere haiz temsilciler niteliğini kazanıyorlar... Bu özellikleri ile de tüm dünyanı

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Kumtel firmasında gerçekleştirilen "Senegal Fahri Konsolosluk Açılış Töreni"nde  Kumtel Yönetim Kurulu Başkanı Osman Köseoğlu "Senegal, Kayseri Fahri Konsolosu" ilan edildi. Törende konuşma yapan Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak;" 13 milyonun üzerinde nüfusa sahip olan Senegal`in, Afrika`nın geçiş noktasında olması önemlidir. Ülkemizin Afrika`ya yaptığı açılımı ve verdiği önemi bilmekteyiz. Önümüzdeki dönemler Afrika için hızlı kalkınma dönemleri, Osman Bey`i tebrik ediyorum ve Senegal Büyükelçisine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Törende konuşma yapan bir diğer isim  Senegal Büyükelçisi Issakha MBACKE (İsak Bake);"Bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Kayseri`li iş adamlarının yatırımlarını ve Kayseri`nin gelişimini yakından takip ediyoruz. İlerleyen dönemde iki ülke arasında ciddi yatırımlar olacaktır. Özellikle ticaret, ekonomi ve turizm sektörlerinde lider şehirlerden birisi olan Kayseri`yle yakın ilişkiler içerisinde bulunmak istiyoruz. Senegal Cumhuriyeti Büyükelçisi olarak Osman Özköseoğlu`nu,  "Senegal, Kayseri Fahri Konsolosu" ilan ediyorum. Dedi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor