Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Odakır:

Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Odakır:

?Kaykoop Bölgesine Oto Servisleri Sitesi Yapacağız? ...

Kayseri Oto Sanatkar Odası´nca tertiplenen iftar yemeği oto sanatkarlarını ayını sofra etrafında birleştirdi? Birlikte iftar açıp, sohbet etme fırsatı bulan oto sanatkarları Başkan Şeyhi Odakır´ın Kaykoop - Beyazşehir bölgesinde oto servisleri sitesi yapacağız müjdesi ile daha da keyiflendiler?
Özel bir düğün salonunda düzenlenen İftar yemeğine Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Bilim Sanayi Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve çok sayıda oda üyesi katıldı.
İftar sonrasında konuşan Oda Başkanı Şeyhi Odakır, tüm üyelerin Ramazanını kutlayarak oda faaliyetleri hakkında bilgiler vererek şunları kaydetti: ? Birinci etap 500 konut bitti üyelerimize teslim ettik. Yine konutlarımızın yanına yaptırmış olduğumuz 137 adetlik oto servisleri sitesini bitirmiş olduk. Kuraları çekildi alt yapısı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Kocasinan Belediyemiz tarafından asfaltlama çalışmaları başlayacak. Bölge hastanemizin hemen yanına 357 konut olan projemiz şu anda inşaatları toparlanmak üzere önümüzdeki yıl bahar gibi oturulmaya başlanacak. Ayrıca odamızın projelerinden olan oto servisleri sitesi İldem- Kaykop / Beyazşehir bölgesinde halk için oto servisleri sitesi yapmamız gerekiyordu. İnşallah bu yıl bilim sanayi teknoloji bakanlığı kanalıyla çalışmaları başlattık üyelerimiz için hayırlı olsun. Bunların yanında 12. Noteri sanayimize kazandırdık buda bizler için çok önemliydi. Buda sanayimiz için bir kazanım oldu. Hurda araçlarla ilgili büyük sıkıntılarımız vardı Boğazköprü mevkinde bir alana 100 bin metrekarelik bir alan çalışmamız var ?
HABER : SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor