OTO SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ODAKIR

OTO SANATKARLAR ODASI BAŞKANI ODAKIR

ÜST GEÇİT SÖZÜNÜ ALDI?

Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Yönetimi yapımı yeni tamamlanan Oto Servisleri Sitesi´nde Melikgazi Belediye Başkanı m Memduh Büyükklıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve AK Parti İlçe Teşkilatlarını ağırladı? Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır konuklarından üst geçit yaptırma sözü aldı?

Oto Servisleri Sitesi´ni ziyaret eden Melikgazi Belediye Başkanı m Memduh Büyükklıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar Oto Sanatkarlar Odası´nın hazırlattığı aşureyi namaz çıkışı dağıttı.

Düzenlenen programa çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, Büyükşehir, Melikgazi ve Kocasinan Belediyeleri ile yaptığımız uyumlu çalışmalar sonucunda Kayseri´ye ve esnaflarımıza yeni sanayi siteleri iş yerleri ve konut kazandırdıklarını kaydetti?

Başkan Odakır sözlerinin devamında ?Bu uyumun devam ettiği sürece hizmete aralıksız devam edeceğiz, yeni yatırımlara, yeni projelere imza atacağız? dedi.

Başkan Odakır Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar´dan oto servisleri sitesine rahat geçilmesi için tren yolu üzerine üst geçit yapılmasını talep ederek ? Melikgazi bölgesinde Ambar Sanayi Sitesi, Traktörcüler Sitesi, Nakliyeciler Sitesi var. Kocasinan bölgesinde ise Oto Servisleri Sitesi, Dökümcüler Sitesi ve Metalsan var. Bu siteleri birbirine bağlamak için Kayseri´ye yakışır. Bu sitelere yakışır bir üst geçide ihtiyacımız var. Başkanlarımız şu ana kadar bize kapılarını sonuna kadar açtılar. Esnafımızın yanında oldular. Yaptığımız bütün projelerde Belediyelerimiz hep yanımızda oldu. Onların gücünü hep arkamızda hissettik. Bakanlarımızda, milletvekillerimizde bizim her zaman yanımızda oldu. Şimdi de acil olarak üst geçide ihtiyacımız var. Bu sorunumuzun da en kısa zamanda giderileceğinden hiç şüphemiz yok. Hepimizin tek hedefi var, Kayseri´ye en iyi şekilde hizmet edebilmek. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar´da Melikgazi ve Kocasinan bölgesinde ki siteleri birbirine bağlayacak köprünün yapılacağını köprünün temellerinin bu toplantı da atıldığının sözünü verdiler.? Diye konuştu?

Başkan Şeyhi Odakır programın ardından yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar´ a teşekkür plaketi takdim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı