OTO ELEKTRİK DÜKKANINI CİNLER BASTIĞI İDDİASI

OTO ELEKTRİK DÜKKANINI CİNLER BASTIĞI İDDİASI

Kayseri’de oto elektrik ve motor tamiri yapan dükkanın sahibi, güvenlik kamerasında gördüğü cisimlerin cin olduğunu öne sürdü.

Doğu Sanayi Bölgesi'nde hizmet veren Güven Oto Elektrik isimli iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, cin olduğuna inanılan bir cisim, dükkanın içerisinde tavandan yere inip çıkıyor. Ayrıca dükkanın tavanında bulunan kolonda köprü gibi bir cisim görülüyor.
Dükkan sahibi Güven Ünlü, “Almanya-Yunanistan maçını izlemek için dükkanıma geldim. Yaklaşık 40 gün önce iş yerinde otomobil jantlarında ve aletlerde oynama hissediyorduk. Ben bu olayı ortağıma anlattığımda, ‘Sen rüya görüyorsun’ dedi. O günün akşamı canım eve gitmek istemedi. Battaniyemi aldım, yazıhaneme uyumaya çıktım. Güvenlik kameraları açıktı. Saat 24.00 itibarıyla bir ses duydum. Sesin ardından güvenlik kamerasından sesin çıktığı yere baktım. Güvenlik kamerasında olmadık cisimler görünüyordu” şeklinde konuştu.
Görüntüleri görünce şok olduğunu söyleyen Ünlü, “Ben bu olayları daha önce dikkate almıyordum. Görüntüde kafa hariç yapısı yok ama kolları ve ayaklarını hissediyoruz. O cismin görüntülerini güvenlik kamerasından bire bir izledim. Şok oldum. Bu hareketlenmeden sonra dükkanda fareler dolaşmaya başladı. Büromun içerisine 8-10 fare doluştu. Ardından aşağı inip arabamın anahtarını aradım. Anahtarı bulamadım. 10 dakika sonra tekrar baktım, anahtar cebimde çıktı. Ben bunu reklam olarak düşünmedim. Açıkçası geleceğe bir ışık olabilir mi, bir şeyler bulunabilir mi diye düşündük” ifadelerini kullandı.
Konuyla ilgili olarak bir imamla görüştüğünü belirten Ünlü, “Din hocası bana görünenin 3 harfli ve iyi huylu olduğunu söyledi. Köprü gibi olan görüntülerde ayin veya onların tabiriyle düğün yapıldığını söyledi” diye konuştu.
Çalışanlardan Mustafa Ceviz ise, “Ben olayın olduğu gün dükkanda biraz temizlik yaparak düzenlemiştim. Ertesi sabah geldiğimde dükkanı açtım baktım ki, jantlar yerlerde geziyor. Jantlar sanki bisiklet kullanmışlar gibi duruyordu. Sonra aradan yaklaşık 1 saat geçti. Güven ağabey bana, ‘Ben o jantları yuvarlayan kişiyi yakaladım’ dedi. Ben önce inanmadım. Sonra güvenlik kamerasına bakınca inandım. Artık her gün değişik şekillerde gelir oldular” iddialarında bulundu.

 



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi