OTO SANAYİİ’DE YANGIN FACİASI

OTO SANAYİİ’DE YANGIN FACİASI

11 YAŞINDAKİ YAŞAR CAN HAYATINI KAYBETTİ

Yeni Sanayi Sitesi'ndeki bir oto tamirhanesinde benzin deposunun yakıt pompasına aküden elektrik vermeye çalışan iki çalışanın sebep olduğu yangında iş yeri harabeye dönerken; 11 yaşındaki Yaşar Can D. yaşamını yitirdi, 2 çalışan da yaralandı.

Yeni Sanayi Sitesi 6152. Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir oto tamirhanesinde çalışan Ümit D. ve Ali Y. isimli iki çalışan, tamir için gelen 38 VY 569 plakalı otomobilin benzin deposunu sökerek, yakıt pompasını tamir etmeye başladı. Bu sırada iş yerine Ümit D.’nin henüz  11 yeğeni Yaşar Can D. geldi. İki çalışan benzin deposunun yakıt pompasına aküyle elektrik vermek isteyince yangın çıktı ve kısa sürede büyüyen alevler dükkanı kapladı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada çevredekilerin yardımıyla dükkanda bulunan Ümit D. yeğeni Yaşar Can D. ve Ali Y. güçlükle dışarı çıkarıldı.

Kısa zamanda olay yerine intikal eden itfaiye erleri yangını söndürmek için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, Kayseri Şehir Hastanesi'ne naklettiler. Yaralılardan iş yerinde misafir olarak bulunan henüz 11 yaşındaki Yaşar Can D. hastanede yapılan tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından yangın tamamen söndürülürken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Öte yandan yangında hayatını kaybeden 11 Yaşındaki   Yaşar Can D.  Kayseri Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Talas ilçesine bağlı Koçcağız Mahallesi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.


Haber Kaynak : İHA

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor