ÖVÜÇ: PİYASADA YAPRAK KIPIRDAMIYOR

ÖVÜÇ: PİYASADA YAPRAK KIPIRDAMIYOR

ESNAF MUTSUZ

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Övüç yaklaşan ramazan bayramı ve ramazan ayının piyasalar üzerindeki etkisini haber ekibimize değerlendirdi. Ramazan ayının piyasalardaki durgunluğu değiştirmeye yetmediğini, özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden seçim yapılacak olmasının piyasaları olumsuz etkilediğini vurgulayan Övüç ?Her bayram önce alış veriş canlanması olurdu. Ama her ne hikmetse bu seneyi durgun geçiyoruz. Piyasalar durgun, esnaf mutsuz? değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Övüç yaklaşan ramazan bayramı ve ramazan ayının piyasalar üzerindeki etkisini haber ekibimize değerlendirdi?      

Esnaf ve Sanatkârların bu seneyi durgun geçirdiğini ifade eden Başkan Övüç, yaşanan durgunluğun esnafları ziyadesi ile mutsuz ettiğini vurgulayıp bunun sebebini geride kalan seçimler ve tekrarlanacak olan İstanbul seçimleri olduğunu düşündüklerini vurgulayarak şunları kaydetti:

?Öncelikle mübarek ayın içerisinde rahmet ve bereketteyiz. Gölgesi üzerimize düşen Kadir Gecemiz mübarek olsun. Bayramımız yaklaşıyor, bayramın bütün İslam Âlemi, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Malumunuz her bayramdan önce esnafta alış veriş canlanması olurdu. Ama her ne hikmetse bu seneyi durgun geçiyoruz. Seçimleri halen üzerimizden atamadığımızdan dolayı böyle olduğunu düşünüyoruz. Her zaman için şunu peşinen söylüyoruz, seçim bitti geçime bakalım. Tüm ülke İstanbul Seçimlerine kilitlenmiş durumda. Şu an biraz daha piyasanın canlanmasını bekliyorduk ama piyasamız canlanmadı. İnşallah bu hafta sonu itibariyle piyasada bir canlılık gözlemleriz. Zaten satışların olmadığından dolayı halkın temel besin maddelerine herhangi bir zamda olmadı. Ramazan ayı boyunca da yönetim kurulumuzdan hiçbir zam kararı geçmedi. İnşallah bayramdan sonra tabii ki İstanbul seçimleri bittikten sonra ekonomiye biraz daha can katarız. Esnaf ve sanatkârımız biraz daha rahatlar. Esnaf ve sanatkârlarımıza bol kazançlı bayramlar diliyorum.? değerlendirmesinde bulundu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı