OYLUM´DAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATKI

OYLUM´DAN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE KATKI

BÜYÜKNALBANT "25 MİLYONLUK YATIRIM YAPACAĞIZ"

Türkiye´nin en köklü gıda firmalarından bir olan Oylum, bir süredir görüşmeler yürüttüğü Dubai menşeli Bracknor ile 25 Milyon TL´lik yatırım sözleşmesi imzaladı. Bu yatırımla isdihdam seferberliğine katkıda bulunan Oylum Grup bu çıkışı ile bir dönem marka bilinirliği en üst seviyelerde olan Oylum ismini de yeniden hafızalara kazımaya hazırlanıyor?
Türkiye´nin en köklü gıda firmalarından bir olan Oylum, bir süredir görüşmeler yürüttüğü Dubai menşeli Bracknor ile 25 Milyon TL´lik yatırım sözleşmesi imzaladı? Rasisson Blue otelde düzenlenen törenle protokole imza koyan taraflar işbirliğini kamuoyuna deklere ederken Oylum Sinai Yatırımlar A.Ş. CEO´su Yener Büyüknalban konuya dair yaptığı değerlendirmede "Oylum, halka açıldığı 2012 yılından beri cirosunu 3 katına çıkarmıştır. Halka arz gelirleri tamamen yatırıma yönlendirilmiştir. Bugün 16 bin metrekarelik modern üretim hatlarında üretilen Oylum ürünleri 30 ülkede tüketicileri ile buluşmaktadır. Türkiye genelinde A101 ve Metro Gros gibi ulusal zincirlerin yanı sıra birçok şehirdeki yerel market zincirleri ve alt kanal noktaları ile 1969 yılından beri tüketicilere bu lezzet sunulmaktadır? ifadesini kullandı?.
Traflardan Bracknor CEO´su ve Kurucu Ortağı Pierre Vannineuse de Olyum´u yatırıma müsait gördüklerini kaydederek "En iyi yatırımlar en zor zamanlarda yapılır. Üstün yönetim ekibi tarafından kararlı iş modeli yönetilen Oylum´un Türkiye´deki mevcut jeopolitik bağlam ışığında yatırıma çok müsait gördük" diye konuştu?
Bracknor Başkanı Abdul Gassam, "Şirketin ürün yelpazesi çok çekici ve benzersiz. Özellikle körfez ülkelerindeki bu pazar için uluslararası pazarda büyük bir potansiyel görüyoruz ve uluslararası büyümesini mümkün olan en fazla seviyeye çıkarmak için Oylum´a en uygun ticari tanıtımları yapmayı umuyoruz" dedi.



Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları