ÖZ TAŞIMA İŞ SENDİKASI ve KAYSERİ ULAŞIM A.Ş

ÖZ TAŞIMA İŞ SENDİKASI ve KAYSERİ ULAŞIM A.Ş

2. GELENEKSEL AİLE GECESİNDE BİRARAYA GELDİ

Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Öz Taşıma İş Sendikası ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ´nin ortaklaşa düzenlediği ?Haydi Gelin Bizde Muhabbet Var? adlı sohbetle üyeleri ve aileleriyle bir araya geldiler.

Gerçekleştirilen programa Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Emin Hayta, Hak-İş İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Öz Taşıma İş Sendikası Bölge Başkanı Ahmet Özdemir, Ulaşım A.Ş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Ulaşım aş ve sendika yetkilileri ile çok sayıda üye ve aileleri katıldı.

Kadir Has Kongre Merkezinde gerçekleştirilen program Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlerimiz için Fetih Suresi okunarak başladı. Açılış konuşmasını yapan Ulaşım Aş Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu gün geçtikçe Ulaşım Aş´nin büyüdüğünden bahsederek şu şekilde devam etti, ?Hepimiz ayrı ayrı önemli işler yapıyoruz. Birimizin işinde bir aksaklık olsa genel olarak şirketin başarısına da yansıyacak. Eğer bir şeyleri başarabiliyorsak bunu hep birlikte yapıyoruz. Bu konuda bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay da programa katılanlara teşekkür ederek şu şekilde devam etti, ?İşyerimizde toplu iş sözleşmesi sürecine girdik. Yetkimiz çıktı. Taslak hazırlıklarına da en kısa zaman içerisinde tamamlayıp masaya işverenlerimizle birlikte oturacağız. İşçi işveren dengesini her zaman gözeterek, dengede tutarak bu mücadeleyi birlikte vereceğiz. İnanıyorum ki gelecek günlerimiz bu günlerimizden daha güzel olacak? dedi.

Serdar Tuncer´in sunduğu ve Hayati İnanç´ın konuk olarak katıldığı program daha sonra sendikanın üyeleri arasından katılımcılara çeşitli hediyelerin verilmesiyle devam etti.

Konuyla ilgili acıkma da bulunan Öz Taşıma İş Sendikası Bölge Başkanı Ahmet Özdemir katılan herkese teşekkürlerini sunarak ? Biz büyük bir aileyiz ve her geçen gün de büyümeye devam ediyoruz. Kayserimize en güzel hizmeti elimizden geldiğinden fazlasıyla tüm üyelerimizle birlikte vermeye çalışıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz programla da üyelerimizin olduğu kadar aileleriyle birlikte kaynaşmasını amaç edindik. Programa katılan üyelerimiz arasından çekiliş yaparak 30 kişiye Kayseri Sporumuza destek olmak amacıyla formasını hediye ettik. Yine üyelerimizin sünnet olan çocuklarına gram altın ve Türk Bayrağımızı hediye ettik. Ayrıca üyelerimizin üniversitede okuyan çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yıl da burs yardımında bulunduk. Gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılan ve katılmak isteyip mesaide olan tüm üyelerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ