ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BU SEFER İŞÇİ EŞLERİNİ SEVİNDİRDİ

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI BU SEFER İŞÇİ EŞLERİNİ SEVİNDİRDİ

Özçelik-İş Sendikası dağıttığı hediyelerle bu kez üyelerinin eşlerini sevindirdi

Sosyal sendikacılık anlayışıyla üyelerine önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da hediye veren Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Özçelik-İş Sendikası, dağıttığı hediyelerle bu kez kadın üyelerini ve erkek üyelerinin eşlerini sevindirdi.

Yeni yıla girerken üyelerine hediye dağıtan Özçelik-İş, kadın üyeleri ve erkek üyelerinin eşleri için kadın kol çantası dağıttı.

Daha önce tasarımıyla dikkat çeken ahşap duvar saatini üyelerine dağıtan Özçelik-İş Sendikası’nın üyelerine vermiş olduğu şık kadın çantaları büyük beğeniyle karşılandı.

Hediye dağıtımına ilişkin açıklamada bulanan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, “Son yıllarda sendikal çalışmalarımızın içerisine ailelerimizi de dahil etmenin gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda geçtiğimiz aylarda teşkilatımız için Afyon’da düzenlediğimiz eğitim seminerine teşkilat mensuplarımızın eş ve çocuklarını getirerek, onlara eğitimler vererek, onları da sendikal çalışmalarımızın bir parça yaptık. Şimdi de kadın üyelerimiz ve erkek üyelerimizin eşleri için kaliteli ve şık kadın kol çantası veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu uygulamanın sosyal sendikacılık anlayışının bir parçası olduğuna dikkat çeken Değirmenci, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmeleriyle veya uygulamaya koyduğumuz projelerle üyelerimizi mutlu etmeye çalışıyoruz. Hediye dağıtımlarımızın, üyelerimizi küçük de olsa mutlu etmenin bir başka yolu diye düşünüyoruz. Üyelerimizi ve ailelerini mutlu eden, onları huzura kavuşturan ne proje varsa hayata geçirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor