ÖZDEN İL BAŞKANLIĞINA DEVAM EDİYOR

ÖZDEN İL BAŞKANLIĞINA DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Teşkilatı Aralık Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi… Yoğun katılımla gerçekleştirilen kongreye 16 ilçe başkanı da iştirak ederken, toplantıya Ak Parti Kayseri Koordinatörü Sakarya eski milletvekili Recep Yıldırım’

Ak Parti Aralık Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Melikgazi Kültür Merkezi`nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Ak Parti Sakarya eski Milletvekili ve Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım, Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Dr. İsmail Tamer ve  Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve İlçe  Belediye Başkanları ile çok sayıda partili iştirak etti.

 

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden’in konuşması ile starat veren toplantı yine Özden’in  tek liste halinde gidilen  ilçe kongrelerinde seçilen  16 ilçe başkanını  tek tek kürsüye davet edip  katılımcılara tanıtması ile devam etti..

 

Ak Parti İlçe kongrelerinde İlçe Başkanı seçilen ve 7 Haziran Genel Seçimlerde görev yapacak 16 İlçe Başkanı listesi şöyle:

 

Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu,

Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç,

Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost,

Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut,

İncesu İlçe Başkanı İsmail Tekinsiz,

Akkışla İlçe Başkanı Hayrullah Dündar,

Bunyan İlçe Başkanı Savaş Gökçe,

Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan,

Felahie İlçe Başkanı Musa Zafer Kingir,

Özvatan İlçe Başkanı Nasip Aksoy,

Pınarbaşı İlçe Başkanı Türkay Kara,

Sarıoğlan İlçe Başkanı Ahmet Cerit,

Sarız İlçe Başkanı Cesur Abdullah Kınık,

Tomarza İlçe Başkanı Davut Şahin,

Yahyalı İlçe Başkanı Ahmet Büber,

Yeşilhisar İlçe Başkanı Abdullah Sami Ceylan

 

 

Ak Parti Sakarya Eski Milletvekili ve Ak Parti Kayseri Koordinatörü Recep Yıldırım 16 ilçede tek liste şeklinde kongreleri bitirdiklerini hatırlatarak i “ İl Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum. Gençlik Kolları ve Kadın kolları ile birlikte ilçelerimizi tamamladık. Danışma Meclisimizde İl Başkanlığı kongresi öncesi bir danışma meclisi olarak Aralık Ayı’nda bu senenin en son danışma meclisini yapıyoruz. Yeni seçilen  İlçe Başkanlığına ve Kadın Kolları Başkanlığına başarılar diliyorum. İnşallah İl Başkanlığı konusunda kuvvetli muhtemel ümit ediyorum ki Hüseyin Cahit Bey’in devam etmesi ikametin de bir görüş var. Genel Merkezimiz başka bir yönlendirme yapmasa inşallah bu kadro ile devam edeceğiz. Zaten kendisi ilan etti “ Kayseri’de 9-0 yapmadan ben bu görevi bırakmayacam’ diye, kendisi bir çıta gösterdi. Ondan dolayı kendisini tebrik ediyorum. 16 İlçe Başkanı Kayseri’de 9-0 yapacak ve Büyükşehirler içerisinde en yüksek oyu alacak” değerlendirmesinde bulundu…

Ak Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer ise konuşmasında  ‘Paralel Yapı’nın basına sansür diye kendi yayın organlarında algı operasyonu yaptıklarının altını kalın çizgilerle çizerek, “Paralel yapıyla mücadelemiz bundan sonrada devam edecek. Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonu `Medyaya darbe, saldırı` olarak eleştirmeye çalıştılar. Biz kendi yayın organlarında yaptıkları saldırılara, eleştirilere hiçbir şekilde cevap vermedik. Ama algı operasyonu yapmaya çalıştılar boylarının ölçüsünü aldılar. Bunlarla mücadele etmeye sonuna kadar devam edeceği” ifadesini kullandı.

 

AK Parti Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır ise, AK Parti hükümeti vatandaşlara sınıf atlattığına dikkat çekerek, Toplu Konut İdaresi’nin yapmış olduğu projeler hakkında bilgiler verdi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı