ÖZDEN´DEN 29 EKİM MESAJI

ÖZDEN´DEN 29 EKİM MESAJI

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram´ının 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, 29 Ekim Cumhuriyet Bayram´ının 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özden mesajında, Türk Milleti Bağımsızlığına düşkün bir Millettir. Bu düşkünlüğünü 15 Temmuz 2016 tarihindeki duruşuyla da tüm dünyaya göstermiştir. ´´Tarihte asla esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk Milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı´nı tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla, kadını, erkeği, çocuğu, yaşlısı ile kazanarak zaferle taçlandırmış, bu büyük zaferin ardından 29 Ekim 1923´te, ´Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir´ ilkesi ve ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefiyle Türkiye Cumhuriyeti´ni Gazi Mustafa Kemal´in önderliğinde ilan etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde birliğimize, kardeşliğimize, vatanımıza, geleceğimize kast eden hiçbir saldırı başarılı olamamıştır, olamayacaktır da. Türkiye Cumhuriyeti, 94 yıldır karşısına çıkan zorlukların üstesinden gelerek yoluna devam etmiştir..

 Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 94. yıl dönümünü kutuluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi minnetle anıyor, bu topraklar için canlarını veren tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum.´´ ifadelerine yer verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı