ÖZDİLEK İÇİN İSTİFA ÇAĞRISI

ÖZDİLEK İÇİN İSTİFA ÇAĞRISI

Mustafa Uğur ile yola devam edeceği tahmin ediliyor.

       HABERİ İZLE

Süper Lig'de son sıralara demir atan Kayseri Erciyesspor'da hoca değişikliği sinyalleri Çaykur Rizespor maçı sonrasında verilmeye başlandı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek'ten istifa bekleyen mavi-siyahlı yönetimin, kalan haftalar için Kayserili bir teknik adam olan Mustafa Uğur ile yola devam edeceği tahmin ediliyor.

KUMAŞ YİNE TUTMADI

Süper Lig'de sezona Bülent Korkmaz ile başlayan ardından Uğur Tütüneker ile devre arasına giren, sonrasında Mehmet Özdilek ile sezonun ikinci yarısına giren Kayseri Erciyesspor'da kumaş yine tutmadı. Göreve geldiği günden bu güne kadar 9 karşılaşmada sadece 2 galibiyet alabilen ve 7 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrılan mavi-siyahlılar da yönetim Teknik Direktör Özdilek'ten istifasını beklemekte.

Son oynanan Çaykur Rizespor maçında ise sahadan 3-0 mağlup ayrılan Erciyesspor'da yönetim kurulunun teknik heyetten istifasını beklediği, istifa kararını bir türlü vermeyen Özdilek'in sözleşmeyi feshetmesi halinde ise yeni teknik direktör isminde Mustafa Uğur'un ağır bastığı öğrenildi.

MAVİ-SİYAHLI YÖNETİM MEMNUN DEĞİL

Başkan Ziya Eren'in sabırla beklediği galibiyet serisi bir türlü gelmeyince, yönetim kurulunda da çatırdama yaşandığı ve teknik heyet konusunda sezonun dördüncü değişikliğinin olması gerektiği yankılandı. Başkan Ziya Eren'in bu konuda kesin olarak istifa dilekçesini masasında istediği duyulurken, Erciyesspor açısında yeni bir teknik heyetin değişikliği ise akıllarda soru işareti bırakıyor. 3 kez teknik heyet değiştiren ve bir türlü tehlikeli bölgeden uzaklaşamayan Erciyesspor'da 4. kez yapılacak olan yeniliğin ise kötü durumu düzeltmesi ne yönde etkileyecek merakla beklenmekte.

Hafta içerisinde yönetim kurulunun, Teknik Direktör Mehmet Özdilek ile son kez bir araya geleceği ve istifasını resmen isteyeceği öğrenilirken, istifa kararına yanaşmayan Özdilek'in bu haftadan sonra nasıl bir yol izleyeceği ise taraftar bazında şiddetle karşı çıkılmakta. Geçtiğimiz hafta içerisinde de taraftar cephesinde Mehmet Özdilek ve takım oyuncularına ultimatom yayınlanmıştı.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı