ÖZDİLEK, LİDERDEN ÇEKİNMİYORUZ”

ÖZDİLEK,  LİDERDEN ÇEKİNMİYORUZ”

Bizim için ne kadar zorsa Galatasaray içinde o kadar zorlu bir maç olacak”

HABER İZLE

Bu hafta Süper Lig'de lider Galatasaray'a konuk olacak Kayseri Erciyesspor'da Teknik Direktör Mehmet Özdilek, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek müsabaka hakkında değerlendirmelerde bulundu. Özdilek, Galatasaray maçının bol pozisyonlu geçeceğini belirterek, Bizim için ne kadar zorsa Galatasaray içinde o kadar zorlu bir maç olacak” diye konuştu.

Hürriyet Yeniköy'de bulunan Hacı Boydak Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hazırlıkların tamamlandığını belirterek, Zor bir süreçten geçiyoruz. Bizim için tek düşünce sahadan istediğimizi alarak ayrılmak olacak” dedi.

Basın toplantısına Malatya'da keşif uçucu yaparken şehit düşen askerleri anarak başlayan Özdilek, Malatya'da keşif uçuşu yapan 4 askerimiz için Allah'tan rahmet ailelerine sabırlar dileyerek başlamak istiyorum. 2 tane cezalı futbolcumuz var. Edinho ve Gökhan takımla birlikte olamayacak. 4 haftalık süreç bir futbolcu için zor bir süreç. Bunun haricince bu hafta içinde Drenthe'nin sakatlığı var. 2 gündür takımla birlikte çalışamıyor. Uğur'un bir sakatlığı var. Onların haricinde bir sorunumuz yok” açıklamasında bulundu.

Konyaspor karşısında alınan galibiyetin oyuncular üzerinde olumlu etki sergilediğini ve takımda yakalanan havadan dolayı Galatasaray deplasmanına umutlu gideceklerini belirten Özdilek, Geçen hafta güzel bir galibiyet aldık. Galibiyetten çok ortaya konulan oyun ve kazanma coşkusu daha önemliydi. Hem iyi oyun ve hem de bol golle süslemek, takım ve camia adına önemli bir güven silsilesi olduğunu düşünüyorum. Bakıldığı zaman bu süreç bütün takımlar için de sorunlu geçiyor. Bu hafta lig liderine karşı oynayacağız. Bizim için zorluk derecesi neyse rakip içinde aynı zorluk derecesi var. Oraya giderken düşüncemiz kazanmak ve buraya geri dönmek. Bu potansiyelimiz var, özgüvenimiz var. Ve bunu yapabilecek gücümüzün olduğuna inanıyorum. Bu tür müsabakalar futbolcular için de önemli müsabakalar. Kendilerini hatırlatma ve gündemi değiştirme adına güzel olacak. Kolayı seçmeyeceğiz. Oynadığı oyundan keyif alan herkese de gösteren bir Erciyesspor olacak” diye konuştu.

RAKİBİ İYİ ANALİZ ETTİK”

Rakibi iyi analiz ettiklerini belirten Özdilek, Galatasaray'ın son zaaflarından yararlanmak istediklerinin altını çizerek Rakibi iyi analiz ettik. İyi çalıştık. Hepsini yoğun bir şekilde analiz ettik. Oraya giderken ki hepimizin tek düşüncesi, belki de birçok insanın yapamaz dediği şeyi yapıp geri dönmek olacak. Futbol sahada oynanan bir oyun. Burada yapacağınız performans sizi bir yerlere taşıyacak. Açıkçası takımdaki oyuncu grubunun profili, son oynadığımız müsabaka ve futbolcuların kendilerine olan güveni bu maç esnasında bizi çok farklı boyutlara getirir. Kolayı seçmeyeceğiz. Gündemi değiştirmek ve olay yaratmaya bakacağız” şeklinde konuştu.

Kalan haftalarda oynanacak mücadeleleri de değerlendiren Özdilek, Bizim için her puan çok değerli. Ligin son 13 haftası. Bakıldığı zaman 7 içerde ve 6 dışarıda maçımız var. Bunları doğru analiz edip, bu konuda istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Bundan hiçbir şüphem yok. Devre arasında geldiğimde bulunduğumuz konum ve sonrasındaki gelgitler takıma olan güvenimden hiçbir zaman geri adım attırmadı bana. Dolayısıyla her maçı tek tek düşüneceğiz” ifadesinde bulundu.

PAPE, GALATASARAY'A KARŞI OYNAYABİLİR”

Lidere saygı duyduklarını belirten Özdilek, Pape'nin son durumunu da yorumlayarak Galatasaray maçını da diğer maçlardan hiç farklı görmüyoruz. Saygı duyuyoruz. Ligin en üstündeki takımdır. Bizde neler yapabileceğimizi biliyoruz. Rakibe karşı önlemlerimizi aldık. Zafiyetlerini biliyoruz. En iyi şekilde de değerlendireceğiz. Buna uygun oyuncularımızda var. İnanıyorum ki takımda bunlara reaksiyon olarak yarın o sahadan istediğini alarak ayrılacağını düşünüyorum. Bunların dışında Pape için bugün için olumlu cevap gelecektir. İşlemleri olumlu tamamlanırsa yarın akşam o da sahada olacaktır” açıklamasında bulundu.

Kayseri Erciyesspor, bugün saat 15.05 uçağı ile İstanbul'a hareket edecek. Galatasaray-Kayseri Erciyesspor karşılaşması yarın akşam saat 20.00'de Ali Sami Yen'de oynanacak. 



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı