ÖZDOĞAN, AÇILAN YOLLAR, GÜZELLİKLERE AÇILMIŞ OLSUN

ÖZDOĞAN, AÇILAN YOLLAR, GÜZELLİKLERE AÇILMIŞ OLSUN

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akdam ve Beğendik Mahallelerinde yürütülen yeni imar yolu açma çalışmalarını, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Hacılar Belediyesi, vatandaşların daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak adına, parselasyon çalışması yapılan yerlerde, yeni imar yollarını açıyor. Başkan Özdoğan, ?İlçemizde tüm faaliyetlerimiz gibi imar yolları açma çalışmalarımız da olduğu yerden devam ediyor.? dedi

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Akdam ve Beğendik Mahallelerinde yürütülen yeni imar yolu açma çalışmalarını, yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden ve açıklamalarda bulunan Başkan Özdoğan ?Hacılar ilçemizde tüm faaliyetlerimiz gibi imar yolları açma faaliyetlerimizde olduğu yerden devam ediyor. İmar yolları bizim için çok önem arz ediyor. Gelişen, büyüyen Hacılarımızda modern yapılaşmanın temeli imar yollarından geçiyor. Parsel çalışmalarından geçiyor. İnsanlarımızın evlerine, bağlarına daha rahat ulaşım sağlamaları için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bu manada Beğendik Mahallesi Altun Sokak´ta yaklaşık 80 bin metrekarelik bir alanda imar yollarını açmış durumdayız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Akdam Mahallesi Özgüneş Caddesi´ni Hisarcık Caddesi´ne bağlayan önemli bir imar yolunu da açmış bulunmaktayız. Burada 70 bin metrekarelik bir alanda ciddi bir bağlantı yolu sağlanmış oldu. Açılan yollar güzelliklere açılmış olsun. İyiliklere açılmış olsun. İnsanlarımız sağlıkla, sıhhatle bağlarında, bahçelerinde huzur içerisinde yaşasınlar. Hayırlı, uğurlu olsun.? ifadelerini kullandı.

Yeni imar yollarının açılmasından dolayı memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri de yapılan çalışmalarla bağlarına ulaşımın çok kolaylaştığını ifade ederek, Başkan Özdoğan ve ekibine teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi