ÖZEL KALEM DERGİSİ´NDEN

ÖZEL KALEM DERGİSİ´NDEN

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NE ÇİFTE ÖDÜL ...

MELİKGAZİ BELEDİYESİ´NE ÇİFTE ÖDÜL

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2016 yılında başlatılan ve hizmete açılan ?Sultan Abdülhamid Han Bulvarı´ ile üç mahallede gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projelerinin ödüllendirildiğini ve bu çalışmaların birçok yerel yönetimlerde de örnek gösterildiğini kaydetti.

Organize Sanayi Bölgesi´ne 3. Alternatif yol olarak açılan ?Sultan Abdülhamid Han Bulvarı ?ile ?Kentsel Dönüşüm Değil Referans Dönüşüm Projeleri´nin ödüllendirildiğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ?Ulusal düzeyde yayın yapan ve merkezi İstanbul´da bulunan Özel Kalem Dergisi´nin 9. Yerel Yönetim Ödül Töreni´nde Melikgazi iki dalda iki ödül alan tek belediye olmuştur. Kentsel Dönüşüm Branşında Referans Dönüşüm ve Kent İçi Ulaşım Branşında da Sultan Abdülhamid Han Bulvarı Ekonomi Hattı Projesi ödüle layık bulunmuştur. Bu değerlendirme sonucunda uygulaması gerçekleştirilmiş olan projelerden dolayı iki projemize Hizmet Ödülü verilmesi kararlaştırılmıştır. Akademisyenlerden oluşan jüri heyeti Türkiye´den 1022 projeyi değerlendirmiş, 34 proje ödüle layık bulmuştur. İki ödül alan tek ilçe belediye Melikgazi Belediyesi olmuştur. Bu da Melikgazi için bir övünç kaynağıdır. Bu ödül çalışmalarımıza şevk katmıştır? değerlendirmesinde bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ödül alan projelerin akademisyenlerden oluşa bir jüri heyetinde ödüle layık bulunmasının aynı zamanda çalışmaların bilimselliğini de kanıtladığını kaydetti.

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Belediye çalışmalarının bu tür kurum, kuruluş ve mesleki oda ve derneklerce ödüllendirilmesinin çalışanları motive ettiğini ve şevk verdiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çanakkale Şehitleri dualarla anıldı

Talas'ta bu hafta 3 önemli açılış ve temel atma

Bahar geldi, kırnavruzu görüldü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Perşembe günü Kayseri’de

Vali Çiçek: "Çanakkale Zaferi; ecdadımızın yazmış olduğu emsali olmayan destandır"

Kayseri büyükşehir ve ilçelerinin anket sonuçları açıklandı

Başkan Palancıoğlu: "31 Mart için, sevdamız Melikgazi için hazırız ve kararlıyız"

Başkan Yalçın’dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Başkan Alan: "Kiralar esnafın belini büküyor"

Hacılar iftar sofrasında buluştu

Talas'ta Ahmet Özhan rüzgarı

Başkan Büyükkılıç: "Kardeşlik şuurundan hiçbir zaman vazgeçmeyelim"

MÜSİAD Kayseri üyeleri iftarda buluştu

3 katlı binada çıkan yangın korkuttu

Başkan Büyükkılıç'tan çocuk kreşi müjdesi