ÖZEL MAGNET ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

ÖZEL MAGNET ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ

OKULU BİNASINI ŞEHİT FOTOĞRAFLARIYLA SÜSLEDİ ...

Kocasinan ilçesi sınırları içersinde eğitim veren Özel Magnet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nuri Ayvaz, 15 Temmuz şehitlerinin anısına okulun kapılarını şehit resimleriyle donattı. Ayvaz amaçlarının bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizi tüm öğrencilerin tanımasını sağlamak olduğunu vurgulayarak, ?Bizler şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz? ifadesini kullandı?

Özel bir çalışmayla okulun tüm sınıf kapılarını başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm gazi ve şehitlerin resimleriyle donatan okul müdürü Özel Magnet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Nuri Ayvaz amaçlarının bu vatan için canını veren şehit ve gazilerimizi tüm öğrencilerin tanıması ve bilmesi için böyle bir çalışma yaptıklarını belirterek, ?Özel Magnet Sağlık Koleji olarak okulumuzdaki 40 adet kapımızı Türk Büyükleri´nin resimleri ile donattık.  Özellikle 15 Temmuz´da bu bayrak, bu vatan için şehit olan şehitlerimizin resimleriyle süsledik. Buradaki amacımız biliyorsunuz 15 Temmuz´da Türkiye´de hain bir darbe girişimi oldu bu girişim sonucunda birçok vatan evladımız şehit düştü? Bizde bunların anısını yaşatmak için şehitlerimizin resimlerini kapılarımıza asarak öğrencilerimizin tanımasını sağladık. Bu salona giren çocuğumuz öğrencimiz Ömer Halis Demir´in Cennet Yiğit´in, Kübra Doğanay´ın, Hz Mevlana´nın, Hz Yunus´un Mustafa Kemal Atatürk´ün kim olduğun bilmek zorunda?  Bizler şehit ve gazilerimize çok şey borçluyuz. 15 Temmuz´da özel hareket polis merkezi bombalandı, bir çok şehidimiz oldu? Kayserili şehitlerimizin anısını yaşatmak için onlarında resmini yaptırdık. Çanakkale Zaferi´nden günümüze ülkemiz için şehit olan tüm büyüklerimizin resimleri bulunmakta?  Toplamda 40 adet şehidimizi ve gazimizin resmi bulundurmaktayız. ? değerlendirmesinde bulundu?

Özel Magnet Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ayvaz sözlerinin sonunda

Şehit Ömer Halis Demir için yazdığı şiirden bir dörtlük okuyarak, minnet ve şükran duygularına tercüman yaptı? ?Eğer bu kahramanlar olmasaydı? Türkiye bugün başka bir görünümde olacaktı? Onun için diyorum ki selam sana Ömer Halis Demir?

Selam sana darbeci generali alnından vuran adam,

Selam sana darbenin belini kıran adam diyoruz ruhları şaad, mekanları cennet olsun??

HABER :   SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı