ÖZEL MELİKGAZİ HASTANESİ

ÖZEL MELİKGAZİ HASTANESİ

TÜRKMEN AİLELERİN ÇOCUKLARINI SÜNNET ETTİRDİ

Kayseri Özel Melikgazi Hastanesi  Kayseri´de yaşayan Türkmen ailelerin çocukları için  sünnet şöleni düzenledi. Törene vali Süleyman Kamçı´da katılırken, hastane Yönetim Kurulu Başkanı Doktor Mustafa Demirel duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

     Melikgazi Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe vali Süleyman Kamçı, Ak parti il başkanı Hüseyin Cahit Özden, hastane Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Demirel, SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül ve sünnet olacak çocukların aileleri katıldı.

Sünnet şöleni ilk olarak Türkmen milli marşı minik çocuklar tarafından koro halinde seslendirildi.

     Törende konuşan Melikgazi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı uzman doktor Mustafa Demirel, 2  Yıldır  Türkmen kardeşlerimle onların sıkıntıları ile  ne yaşadıklarını  hangi ortam da yaşadıklarını  hastane olarak  bünyemizde  görüp takip ediyoruz.  Hastane yönetimi olarak bizde Telafer  den gelen çocuklarımızın 30´a yakının sünnetini gerçekleştirmiş bulunuyoruz dedi . Doktor Demirel, mikrofonlarımıza açıklama yaptığı sırada duygu dolu anlar yaşayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Demirel şöyle konuştu.

tabi orta doğuda  ateş çemberi içersinde  yaşayan  garip guraba  vatan hasreti ile yanan  ülkemizde  ciddi manada  sıkıntı içerisinde olan  kardeşlerimize bir nebzede olsa  yardımcı olmak amacı ile  onlarla birlikte olduk.  Bu insanların  sıkıntıları  tabi ülkelerinden uzak olmaları  vatanlarından uzak olmaları üzüntü verici bir şey.  Bir nebze de olsa  bu kardeşlerimiz ile birlikte  olduk  burada bu ülkede  şuan da bulunmalarının tek sebebi  sadece Türkçe konuşmalarından dolayı  ülkelerinden ayrılıp geldiler.  Sıkıntı içerisindelerdi.  Biz 2 yıldır  hastane olarak her manada  Telaferli kardeşlerimize  destek olmaya gayret ediyoruz. 

Etkinlikte vali Süleyman Kamçı´da minik çocuklarla yakından ilgilendi. Kamçı çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Kamçı ayrıca çocuklara çikolata ikramında bulundu.

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ