ÖZER RESMEN ADAY

ÖZER RESMEN ADAY

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATMAK İÇİN ADAYIM

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer parti binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Şubat ayında gerçekleştirilmesi planlanan İl Kongresinde bir kez daha aday olduğunu duyurdu…   İl Başkanı Özer açıklamasında ” 1997 yılında üye olduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar yürüyüşünü Kayseri’den başlatmak için bir kez daha adayım” ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer’in parti binasında gerçekleştirerek il başkanlığı  için bir kez daha aday olduğunu kamuoyu ile paylaştığı basın toplantısına diğer il başkan adayı Mustafa Aslan’da iştirak etti.

1997 yılında üye olduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinde görev aldığını belirten ve yeniden adaylığını açıklayan  CHP İl Başkanı Ümit Özer “Eğitimden sağlığa, ekonomiden tarım ve hayvancılığa elinizi nereye atsanız elinizde kalıyor. Sorunu çözmesi gerekenler aslında sorunun ta kendisi olmuştur. Halk iş, aş beklerken ülkeyi yönetenler arap aileleri ile birlikte ülkenin son kaynaklarını da hiç etmenin peşindeler. Hem içerde hem dışarıda Türkiye kan kaybediyor. Ama umutsuz değiliz. Çünkü çaresiz değiliz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi var. Ben her zaman buna inandım. Bunun için 1997 yılında yarın hangi göreve seçilebilirim kaygısında değil, Atatürk Türkiye’si için ne yapabilirim diyerek Cumhuriyet Halk Partisine üye oldum. Ne mutlu ki bana partimin hemen hemen her kademesinde de görev aldım. Örgütüm tanıktır ki görev almasam da her daim alanlarda Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için mücadele ettim. Günü geldi eşimi, çocuklarımı ihmal ettim. Ama partimi asla ihmal etmedim. Günü geldi örgütüm bana il başkanlığı görevini layık gördü. Bugün yine örgütümün desteğiyle buradayım ve bu onurlu göreve bir kez daha talibim. Değerli partililer ben o olmadı bari şu olsun denilerek alana sürülen bir aday değil, örgütümün desteği ve özgür irademle Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarına katkı sunmak için adayım. Ne mutlu ki bana sizlerden aldığım güçle bu onurlu göreve seçildim. Örgütümün desteği ile bugün buradayım. İnşallah yine örgütümden, sizlerden aldığım destekle yarın da burada olacağım. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar yürüyüşünü Kayseri’den başlatmak için adayım.“.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı