ÖZHASEKİ,

ÖZHASEKİ,

?HDP´YE OY VERELİM BARAJI AŞSIN HESABI YAPMANIN NETİCESİ BU?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, seçim sonrası parti merkezinde yaptığı açıklamada AK Parti´ye kötülük olsun diye hesap yapanların bir kere daha sandıkta hezimete uğradıklarını söyledi. Özhaseki, ´´Keşke kendi partilerinin ideolojilerini ortaya koysalar yapacaklarını söyleseler gerçek bir demokrat parti gibi davranıp işlerine baksalar. Ama asla böyle olmuyor. HDP´ye oy verelim barajı aşsın, gibi hesap yapıyorlar. Neticesi de işte böyle oluyor´´ dedi.

AK Parti önünde toplanan partililere hitap eden Mehmet Özhaseki, havai fişek gösterileri arasında  yaptığı ve sık sık alkışlarla tezahüratlarla sözü kesildi. Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, ´´Bugün çok güzel bir gün. Çünkü Türkiye´de yine çok sakin bir ortada insanlar, sandıklara gidip hür iradelerini ortaya koydular. Çıkan sonuçlardan dolayı elbette ki sevinçliyiz. Ama en büyük sevincimiz Türkiye´de demokrasinin gayet güzel bir şekilde işlemesi, insanların hür iradelerini ortaya koymaları ve neticesinde de yıllardır bu ülkeye hizmet eden elinden geleni yapan milleti ömrünü adamış bir liderin ilk başkan olarak seçilmesi. Bundan dolayı sevinçliyiz´´ diyerek  konuşmasına başladı. Kayseri´den 1. sıra milletvekili seçilen Özhaseki, şunları  söyledi:

´´Zaten seçimlere giderken bizim, söyleyecek çok şeyimiz var diyorduk. Bir taraftan Türkiye´nin tehditlerine karşı mücadele edeceğimizi bir taraftan yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı anlatarak seçimlere girdik. Ama ,üzüntülü, üzücü bulduğumuz taraflarda var. Seçim sonuçları çıkmış, herkesin başüstüne demesi gerekirken halen birileri çıkıyor ´AA erken girdiydi, geç girdiydi´ gibi algı operasyonu peşindeler. Bir önceki seçimlerde de sonuç çıktığında ´mühürsüz oylar vardı yoktu´ gibi bir algı operasyonu peşine düşmüşlerdi. Ondan önceki seçimlerde de ´oylar çalınıyor´ gibi bir takım algılarla insanların kafasını karıştırmaya çalıştılar. Bunu söyleyen insanlar, önce bu memlekete ne yaptıklarını düşünsünler. Sonra bu seçimlere gelinceye kadar ki hataları bir düşünsünler. Başka partilere isletme gibi davranıp, emanet milletvekili vermeler, bu seçimlerde de HDP barajı aşsın diye çabalamalar, oylarının bir kısmını tutup onlara verenler sadece AK Parti´ye kötülük olsun diye hesap yapanlar bir kere daha sandıkta hezimete uğradılar. Keşke kendi partilerinin ideolojilerini ortaya koysalar yapacaklarını söyleseler gerçek bir demokrat parti gibi davranıp işlerine baksalar. Ama asla böyle olmuyor. HDP´ye oy verelim barajı aşsın, Meral´e verelim bir şey olsun gibi hesap yapıyorlar. Neticesi de işte böyle oluyor. Rabbim bu ülkeye kötü gün göstermesin, güzel günler göstersin diye de dua ediyoruz.´´


Haber Kaynak : DHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı