ÖZHASEKİ,

ÖZHASEKİ,

?AMACIMIZ GÖNÜLLERİ FETHETMEK?

Mehmet Özhaseki, Gönül Belediyeciliği´ni Habertürk TV´ye anlattı. Özhaseki, ?Bizim gerçek fikrimiz; gönülleri fethetmek. Bunun da yolu Gönül Belediyeciliği.?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Habertürk TV´de yayınlanan ?Gerçek Fikri Ne? programına konuk oldu. Programın moderatörleri Kübra Par, Eren Eğilmez ve gazeteciler Deniz Zeyrek, Bülent Aydemir ve İdris Kardaş´ın AK Parti´nin yerel seçimlere yönelik sorularını yanıtladı.

?CUMHUR İTTİFAKININ SONUNA KADAR DEVAM ETMESİNDEN YANAYIM?

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Mehmet Özhaseki, MHP ile yapılan Cumhur İttifakı´nın Türkiye´nin geleceği için çok önemli olduğunu ve devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, yerel seçimler için yapılması gündemde olan ittifakla ilgili kaygılarını dile getirdi. İttifakın artıları ve eksilerini değerlendiren Mehmet Özhaseki, "Genel seçimde de ittifak yapılabilir ancak yerelde bunun zorluğu var. Bizim MHP ile olan birlikteliğimiz devam etmeli ancak dürüstçe söylemek lazım; bu iş o kadar kolay değil, riskler taşıyor. İttifakın zorlukları var ve bunu konuşmak, tartışmak lazım. Nasıl olacağı hususunda bazı formüller geliştirilmeli ve bunlar tartışılmalı. Şahsi olarak, Cumhur İttifakı´nın sonuna kadar devam etmesinden yanayım.? dedi.

"ADAYLARIMIZDA ARADIĞIMIZ EN ÖNEMLİ ÖZELLİK; LİYAKAT, ERDEM, TEVAZU"

AK Parti´nin yerel seçimlerde aday profilinin nasıl olacağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özhaseki, " AK Parti olarak adaylarımızda aradığımız en önemli özellik liyakat, erdem ve tevazu. Sayın Cumhurbaşkanımız tevazu konusunun özellikle üstünde duruyor. Adaylarımızın kapısının açık olması, sofrasının ve gönlünün açık olması bizim için çok önemli. Ayrıca para yönetimini bilmeli. İşin ehli ve çalışkan olmalı.? dedi.

?KADIN VE GENÇLERİMİZDEN ADAYLARIMIZ OLACAK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kadınların ve gençlerin yerel yönetimlerde bulunmasına dile getiren Özhaseki, belediye başkan adaylığı için kadınların ve gençlerin müracaat etmeleri durumunda destekleyeceklerini vurguladı. Ayrıca birçok şehirde yerel yönetimler için kadın adaylara öncelik vereceklerini belirten Özhaseki, ?Kadın ve gençlerimizden belediye başkan adaylarımız olacak.? dedi.

İstanbul ve Ankara´da mevcut büyükşehir belediye başkanlarıyla devam edilip edilmeyeceğine ilişkin soruya da cevap veren Özhaseki, konuyla ilgili alınmış bir prensip kararı olmadığını belirtti. İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlarından memnun olduklarını; ama yeniden aday olup olmayacakları konusunda şu an bir değerlendirme yapmanın erken olacağını söyledi.

Program moderatörü Kübra Par´ın twitter üzerinden, ?AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin yerel seçimlere dair ?Gerçek Fikri Ne?? sorusuna, yine twitter üzerinden Özhaseki, ?Bizim gerçek fikrimiz; gönülleri fethetmek. Bunun da yolu Gönül Belediyeciliği.? cevabını verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi