ÖZHASEKİ AĞRI 7. OLAĞAN İL KONGRESİ’NE KATILDI

ÖZHASEKİ AĞRI 7. OLAĞAN İL KONGRESİ’NE KATILDI

"HDP, PKK'NIN SİYASİ SÖZCÜSÜ VE UZANTISI"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans ile bağlandığı AK Parti Ağrı 7. Olağan İl Kongresi’ne katıldı.

Özhaseki AK Parti kongrelerinin coşkuyla yapıldığını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti'nin mazlumların sesi olduğunu ifade eden Özhaseki, şöyle konuştu:

"Geçmişe doğru herkes hangi hükümetleri hatırlıyorsa aklına getirsin. Onların bulunduğu dönemlerde ve onların yaptığı işlerden hepsinden daha başarılıyız. Ulaşımda başarılı mıyız, başarılıyız. Hiç konuşulmaz bile. 6 bin kilometrelik yoldan 30 bin kilometrelik çift yola çıkmış. Köprüler, havaalanları, yerin altından ve üstünden geçen bizim yaptığımız ulaşım yolları. Sağlıkta başarılı mıyız, elhamdülillah. Pandemi döneminde dünya şaşkınken biz 26 sağlık tesisi açtık. Hastanelerimiz bir kuruş para almadan vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Dünya sınıfta kaldı. Büyük büyük konuşanlar ve 'Büyük ülkeyiz.' diye konuşanlar, hepsi perişan oldular ama elhamdülillah bizler Türkiye olarak en iyi sağlık hizmetini verdik. Enerjide, savunma sanayinde ve her alanda başarılıyız."

Özhaseki, Türkiye'deki terör örgütlerinin tamamının dışarıdan desteklendiğini ve milletin kardeşliğine kurşun sıktığını ifade etti ve terörle en sert şekilde mücadele ederek onları temizlemeye güçlerinin yettiğini dile getirdi.

Özhaseki, "13 tane kardeşimiz şehit edildi, içimiz yandı. Kimdi o yavrular, sizin, bizim ve çevremizdeki herkesin evlatları. Bir gün olsun ne HDP'lilerden ne de CHP’lilerden 'Kahrolsun PKK, Allah belasını versin bu lanet örgütün.' diye bir söz duymadık. Utanmadan 'Bu işin sorumlusu Recep Tayyip Erdoğan'dır.' demeye başladılar." dedi.

HDP'yi eleştiren Özhaseki, "Bu örgütlerle mücadele ederken içimizi acıtan ve doğrusu bu milletin vergileriyle, tertemiz sizlerin ödediği vergilerle toplanmış olan para ve bütçeden maaşını alıp Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde oturup bu terör örgütlerini kınayamayanlar ve onların sözcülüğünü yapanlar doğrusu benim içimi acıtıyor. HDP'yi biliyoruz, söylemeye gerek yok. Zaten bu PKK'nın siyasi sözcüsü ve uzantısı. Sizin de son günlerde şahit olduğunuz olaylar bunun ispatı." dedi.

Kongrede bir genç kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karakalem portresini çizdiğini söyleyince Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç kıza teşekkür etti ve “Genel Başkan Yardımcım Mehmet Özhaseki Bey’e verin ben kendisinden alacağım.” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı