ÖZHASEKİ ANKARA´YA CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

ÖZHASEKİ ANKARA´YA CUMARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ÖZHASEKİ DE DAHİL 40 KADAR ADAYI YARIN AÇIKLAYACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına ?AK Parti adaylığı´ yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

AK Parti yerel seçim öncesinde ilk adaylarını yarın açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın cumartesi günü İstanbul´da yapacağı açıklamada aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir´inde yer aldığı 40 kadar ilden belediye başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Açıklanacak isimler arasında Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin Ankara adaylığı da var.

AK Parti´nin cumartesi günü yapılacak aday açıklama programında 40 ilin büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanlarının bir bölümünün açıklanması beklenirken, İstanbul´a TBMM Başkanı Binali Yıldırım´ın, Ankara´ya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki´nin İzmir´e ise Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekçi´nin aday gösterilmesi bekleniyor.

Özhaseki adının Ankara´da ön plana çıkması ile birlikte çok sayıda STK ve meslek örgütü başkan ve yöneticileri ile Ankara´daki Kayserili derneklerinin temsilcileri de destek ziyaretlerinde bulundular.

Özhaseki, Ankara´dan aday olup olmayacağı yolundaki sorulara, bu zamana kadar yaptığı değerlendirmede mealen, ?Bizim adayız dememiz doğru olmaz. Cumhurbaşkanımızın takdirinde. Görev verilirse bismillah der yola çıkarız? demişti.

Kayseri´de 21 yıl süreyle başarılı bir belediye başkanlığı dönemi geçirmiş olan Mehmet Özhaseki milletvekili olduktan sonra, partide de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

Özhaseki´nin Ankara Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığının açıklanmasından sonra Başkent´teki hemşeri derneklerinin de seçim sürecinde çok sayıda toplantıya ev sahipliği yapması bekleniyor.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı