ÖZHASEKİ ARABAŞI SOFRASINDA KONUŞTU

ÖZHASEKİ ARABAŞI SOFRASINDA KONUŞTU

?ANKARA´NIN İHTİYACINA CEVAP VERECEK PROJELER HAZIRLIYORUZ?

Ankara Yahyalılılar Kültür ve Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen 4. Geleneksel Arabaşı Programı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak´ın katılımıyla Keçiören Belediyesi Bengi Düğün Sarayı´nda gerçekleştirildi. Programa Keçiören´de yaşayan Kayserililer yoğun ilgi gösterirken, diğer davetliler de lezzet dolu akşamın keyfini çıkardı.

YÖRESEL LEZZET KEÇİÖREN´DE YAŞATILDI

Keçiören Belediyesi, geleneklerin yaşatılması için sivil toplum kuruluşları ile olan işbirliğini Ankara Yahyalılılar Kültür ve Dayanışma Platformu´nun organizasyonuyla düzenlenen 4. Geleneksel Arabaşı programına destek vererek sürdürdü. Keçiören Belediyesi tarafından inşa edilen Bengi Düğün Sarayı´nda gerçekleştirilen program vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak´ın da davetli olduğu programda davetlilere tavukla pişirilen çorba ve pişirilmiş hamur ikram edildi. Türkiye´nin birçok yerinde olduğu gibi Kayseri mutfağının da yöresel yemeği olan arabaşı davetlilere lezzetli bir akşam yaşattı.

?KAYSERİ´Yİ ÇOK SEVİYORUM?

Kayserililerin yoğunlukta olduğu programda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "İnsanoğlunun doğduğu yeri sevmesi fıtratındandır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Mekke´den ayrılırken arkasına dönüp bakar ve üç damla gözyaşı döker. Ardından da, herkesin doğduğu yeri sevmesinin fıtri olduğunu dile getirir. Bu yüzden ben de Kayseri´yi çok seviyorum" dedi.

?AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNİN NASIL OLDUĞUNU İSPATLAYACAĞIZ?

Şükürler olsun ki Cenab-ı Allah bana hep hizmet etmeyi nasip etti diyen Özhaseki şunları söyledi:

?Kaderde belediyecilik varmış, seneler önce Kayseri´de başladık hizmet etmeye. Teslim aldığımız Kayseri ile teslim ettiğimiz Kayseri arasında dağlar kadar fark var. Bizden önce belediye ihalelerine mafyadan başkası giremiyordu. Şehrin yarıdan fazlası gecekonduydu, hizmet gitmiyordu ve insanlar huzursuzdu. Ama biz teslim ederken Paris´le yarışacak hale getirdik Kayseri´yi. Güneydoğu´da terörün harap ettiği yerleri de onarmak gibi bir görevi üstlendim. Orada yaşayan insanların yuvalarını kurup dualarını almak nasip oldu. Şimdi de görev ve takdir Ankara´dan yana oldu. Ankara hepinizin karnının doyduğu, benimde görev yaptığım yer. Ankara´ya da güzel hizmetler yapacağız. Ankara´nın ihtiyacına cevap verecek projeler hazırlıyoruz. Bunları yapacak gücümüz, bilgimiz ve deneyimimiz var. Raylı sistem nasıl yapılır derseniz çok şükür ki en iyi ben bilirim. Stadyum, baraj nasıl yapılır haberim var. Asıl önemli olan cepten para çıkmadan nasıl yapılır, onu daha iyi biliyorum. Türkiye´de bunun üstadı benim. Kayseri´deki belediyeciliğimizle ilgili kitaplar yazılıyor. Ellerinde para olanlar bizim yaptıklarımızı yapamıyor. Ama biz bedavadan, cepten para çıkmadan hizmet etme modelini bulduk. İnşallah Ankara´da AK Parti belediyeciliğinin nasıl olduğunu bir kez daha ispatlayacağız.?

?BAŞKAN OLARAK DA MİSAFİR ETMEK İSTİYORUZ?

Geleneksel Arabaşı Programı´nın her sene düzenlenmesi için destek vermeye devam edeceklerini kaydeden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, ?Nezih bir ortamda 4. Geleneksel Arabaşı Programı´nda bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Ben de bir Konyalı olarak arabaşını çok seviyorum. Kayserili hemşehrilerimizin davetine katılmam gerektiğini düşünerek bu keyifli ortamı sizlerle paylaşmak istedim. Arabaşı çorbasını ve hamurunu yapanlara, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız da programa teşrif ettiler. İnşallah kendilerini Ankaramızın Belediye Başkanı olarak göreceğiz. Bugün Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak aramızdalar ancak belediye başkanı seçildikten sonra da kendilerini burada ağırlamak isteriz, bundan memnuniyet duyarız. Allah birliğimizi daim etsin. Herkesi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum? dedi.


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı