ÖZHASEKİ, KAYSERİSPOR´A DESTEĞİ İSTANBUL´DA BULDU

ÖZHASEKİ, KAYSERİSPOR´A DESTEĞİ İSTANBUL´DA BULDU

İŞ İNSANLARINDAN KAYSERİSPOR´A BÜYÜK DESTEK

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sarı-kırmızılı ekip için aradığı desteği İstanbul´da buldu. Kayserili iş insanlarıyla bir araya gelen yöneticiler, Kayserispor´a yaklaşık 35 Milyon Lira destek teminini sözü aldılar. 

İstikbal Mobilya Kayserispor´da ?Olağanüstü Genel Kurul´ süreci devam ederken, sarı-kırmızılı ekibin Onursal Başkanı ve AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sarı-kırmızılılar için aradığı desteği İstanbul´da buldular.

İstanbul´da Kayserili iş insanları ile bir araya gelen Özhaseki ve Büyükkılıç, sarı-kırmızılı ekibin içinde bulunduğu durumu anlatarak desteğe ihtiyaç olduğunu belirttiler. Yaklaşık 140 Milyon TL borcu bulunan kulübün, bu dar boğazdan sadece yapılacak destekle kurtulabileceğini ifade eden yöneticilerin bu çağrısına, İstanbul´da yaşayan Kayserili iş insanları ve dernekler de duyarsız kalmadılar. Kayserili iş insanları, Özhaseki ve beraberindekilerin talebini geri çevirmeyerek, destek sözü verdiler. İstikbal Mobilya Kayserispor´un bu desteği yapacağı olağanüstü genel kurul sonrasında alması ve buna göre transfer için yol çizmesi bekleniyor. Yaklaşık 35 Milyon TL olan bu desteğin yönetimin elini bir hayli güçlendireceği ifade ediliyor. Federasyon nezdinde yapılmak istenen kredi çalışmasının da gelen bu mali destek sonrasında önemini kaybedeceği iddia ediliyor.

 ?Olağanüstü Genel Kurul´ ilk toplantısı 22 Haziran´da gerçekleştirmeye hazırlanan sarı-kırmızlıların ilk oturumda yönetimi belirleyerek zaman kaybı yaşamadan çalışmalarını yapması da bekleniyor.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı