ÖZHASEKİ KAYÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞEHİRLEŞME DERSİ VERDİ

ÖZHASEKİ KAYÜ ÖĞRENCİLERİNE ŞEHİRLEŞME DERSİ VERDİ

AK PARTİ GENEL BŞK. YRD. ÖZHASEKİ ÜNİVERSİTELİLERE KENTLEŞME´NİN İNCELİKLERİNİ ANLATTI

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Erciyes Üniversitesi Camii´sinde kıldığı ?Cuma Namazı´ çıkışında üniversiteli genç yüreklere aşure ikramında bulunup; Kayseri Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Dersi´nde ?Yerel Yönetimler ve Kentleşme´ konusunu büyüteç altına alıp kentleşmenin incelikleri konusunda bilgiler verdi?

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve beraberindeki ilimiz protokolü Erciyes Üniversitesi Camii´sinde kıldığı ?Cuma Namazı´ çıkışında üniversiteli genç yüreklere ve vatandaşlara aşure ikramında bulundular?

Sosyal medyasında ?Bu Cuma namazını Erciyes Üniversitesi Camii´sinde genç kardeşlerimizle kılmak nasip oldu. Namaz sonrası da gençlerimize bırakılacak en güzel emanet olan birliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmesi niyetiyle aşure ikramında bulunduk. Rabbim kabul buyursun inşallah? paylaşımında bulunan Özhaseki aşure kazının başında da son derece keyifli görüntüler sergilerken, genlerle iletişim halinde olmaktan duyduğu keyif kameralara yansıdı?

Kayseri Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Dersi´nde ?Yerel Yönetimler ve Kentleşme´ konusunu büyüteç altına alıp kentleşmenin incelikleri konusunda üniversiteli genç yürekler ve salonu dolduran protokol üyelerine bilgiler veren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki ?Sağlıksız ve kimliksiz kentlere sahip olduk. Şehirler insanların aynası gibidir ancak bizim şehirlerimiz bizi yansıtmaz oldu?  Sokağa çıkıpta Selçuklu´dan, Osmanlı´dan izler bulabilmek mümkün mü? Şehircilik adına bizimkine Arabesk medeniyeti denilebilir ancak ? ifadesini kullandı?

Özhaseki sözlerinin sonunda ?Kültür medeniyet insanlar arası hoşgörü de şehirlerde gelişir. Şehirler canlı organizmalardır ve gözetime ihtiyacı vardır. Koruyup kollarsanız gelişir. ? dedi ve ilimizdeki gelişimleri ve kendi Belediye başkanlığı süresince hayata geçirdiği çalışmaları anlatıp örnekler verdi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da