Özhaseki : “10'dan fazla belediye başkanı Ak Parti'ye geçmek istiyor”

Özhaseki : “10

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, katıldığı canlı yayında 42 belediye başkanının AK Parti'ye geçtiğini hatırlatıp “10'dan fazla belediye başkanı da partimize geçmek için bizimle görüşüyor" ifadesini kullandı.  Özhaseki ayrıca üç büyükşehir belediyesinin ilçe belediyeleri ile de görüştüklerini duyurdu.

TV100'de yayınlanan ‘Yüzler Kulübü’ programına katılarak  Gürkan Hacar’ın moderatörlüğünde Gazeteciler Pınar Işık Ardor, Deniz Gürel ve Erdoğan Aktaş’ın sorularını cevaplayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sözlerine şu bilgileri paylaşarak başladı. "Zamanında bizden aday olmuş arkadaş AK Parti'yi seviyor ama bağımsız aday olmuş. Bir başka partiye gitmemiş veya başka partinin listesine girmiş ama dönüp bize haber yolluyor. Diyor ki, 'Ben aslında AK Partiliyim. Siz beni zamanında aday koymadınız. Ben de gittim şu partiden seçildim. Bir yanlış yaptınız…' Burada birçok partiyi kastediyorum. Böyle olaylar olduğu gibi hasbelkader diğer partilerle seçime girip anlaşamıyorum ben bunlarla; müsaade ederseniz AK Parti'ye geçmek istiyorum diyen arkadaşlar var. Bunda bir taraftan kendi bulunduğu yerde kendi anlaşmazlıkları olduğu gibi bir taraftan da bizim AK Partili belediyelerin faaliyetlerine bakarak; 'Ben de bu aile içerisinde olmak istiyorum' isteği de var. Birçok sebeple gelmek isteyen çok arkadaş var. Eğer samimilerse ailemizin kapısı herkese açık"                                                                             

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki sözlerinin devamında, "42 belediye bize geçti içinde CHP'li var, İYİ Partili var. Şimdi 10'dan fazla Belediye Başkanı bizimle görüşüyor"değerlemdirmesinde  bulundu.

Özhaseki ayrıca bu görüşmelerinin içinde üç büyükşehir belediyesinin ilçe belediyelerinden de isimlerin olduğunu sözlerine ekledi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı