Özhaseki: “Amaçları Türkiye’yi bölmek”

Özhaseki: “Amaçları Türkiye’yi bölmek”

Talas Belediyesinin önemli projelerinden ve '100. Yıl' unvanı verilen ilk tesis olan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı hizmete açıldı. Açılış törenin onur konukları arasında yer alan Ak Parti Gen. Bşk. Yrd. Ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki sert sözlerle ‘Millet İttifakı’ üyesi partilere yüklenip “ Evlatlarımızın katili APO’nun çıkmasının istiyorlar. Ülkenin bölünmesi isteyen birinin dışarı çıkarma vaatleri var. Amaçları Türkiye’yi bölmek” değerlendirmesinde bulundu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın önemli projelerinden olan Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı görkemli bir törenle ilimiz sakinlerinin hizmetine açıldı.                     

Törene Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Milletvekili adayı Hulusi Akar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş iştirak etti.                                             

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın şu bilgileri paylaştı “Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını yaşadığımız şu günlerde bir tesise '100. Yıl' adının verilmesine dair kararı Talas Belediye Meclisinde ilk biz aldık ve şimdi de adı '100. Yıl' olan ilk tesisi açmanın gururunu yaşıyoruz. Şimdiden bu muhteşem mesire alanı Kayseri’ye ve Talas’a hayırlı olsun”                              

Açılış törenin onur konuklarından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki altılı masayı eleştirilerde bulunduğu konuşmasında tek motivasyonlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrardan seçilmesini engellemek olduğunu belirterek  şöyle konuştu “Evlatlarımızın katili APO’nun çıkmasının istiyorlar. Ülkenin bölünmesi isteyen birinin dışarı çıkarma vaatleri var. Kemal Bey Avrupa Birliği Yerel Yönetimle Özerklik şartını tanıyacağım diyor. Bu, Türkiye’nin bölünmesi demektir. Orada ayrı federatif bir yapının çıkması demektir. Ayrı bir bayrağın dalgalanması demektir. Sonra istedikleri ülkelerle referandum yapıp birleşip, yeni bir ülke kurulması demektir” i                                       

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki sözlerinin sonunda 6 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri mitingine tüm vatandaşları davet etti. 

Milli Savunma Bakanı ve AK Parti 1. Sıra milletvekili adayı Hulusi Akar da yapmış olduğu konuşmada, büyük ve güçlü Türkiye için başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük bir azim ve gayretle çalıştıklarını ifade ederek, “ Artık Türkiye eski Türkiye değil. İçeridekiler, dışarıdakiler hepsi duysun bunu. Türkiye tam bağımsızlık için ekonomik, siyasi, güvenlik bakımından yapması gereken her şeyi yaptı, yapmaya devam ediyor. Şu anda Türkiye Uluslar arası ortamda özne haline geldi. Bölgemizde ve dünyada Cumhurbaşkanımızla konuşmadan, onlara tanışmadan, iş birliği yapmadan bir problemi çözemezsiniz. Bizim Orta Doğu’da, Kafkasya’da, Balkanlarda, Akdeniz ve Karadeniz’de söz hakkımız var. Bugüne kadar hiçbir hakkımızı çiğnetmedik, çiğnetmeyeceğiz. Ne kendimizi ne de dostlarımız, Kıbrıs, Libya, Azerbaycan buna müsaade etmeyeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.                  

Konuşmaların ardından Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı’nın açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından vatandaşların hizmetine sunulurken, şehir protokolü mesire alanında kısa bir gezinti de yapmayı ihmal etmedi.                                         



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı