ÖZHASEKİ BAŞKANIN HARİKALAR DİYARI İLGİSİ

ÖZHASEKİ BAŞKANIN HARİKALAR DİYARI İLGİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Türkiye`nin en büyük tematik parkı olan Harikalar Diyarı`nın bir an önce hizmete açılması için gece gündüz çalışıyor

Başkan Mehmet Özhaseki de çalışmaları yakından takip ediyor ve sık sık Harikalar Diyarı`na giderek çalışmalardaki son durumla ilgili bilgiler alıyor. Başkan Özhaseki çalışmaları yerinde incelerken Harikalar Diyarı`ndaki Hayvanat Bahçesi`nin neredeyse maskotu haline gelen aslan yavrusu ile de yakından ilgileniyor.

Mazaka Land Eğlence Parkı, Buz Pateni Pisti, Tenis Kortları ve Spor Tesisleri gibi birimleri hizmete giren Harikalar Diyarı`nda Hayvanat Bahçesi, Su Kayağı Parkı ve diğer tesislerin de bir an önce hizmete açılması için çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Çalışmaları yakından takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çok yakında ziyarete açılacak olan Hayvanat Bahçesi`ni gezerek Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Koordinatörü Ali Üstünel`den bilgi aldı. Çalışmalarda sona gelindiğini gören Başkan Mehmet Özhaseki, Hayvanat Bahçesi`nin bir an önce ziyarete açılması için gerekenlerin yapılmasını istedi.

"HAYVANLARA VİLLA GİBİ BARINAK YAPTIK"

 Hayvanat Bahçesi`ndeki, hayvan barınakları ile getirilen ve getirilecek olan hayvanlarla ilgili bilgiler alan Başkan Özhaseki, bu barınaklar üzerinde uzun süre çalışıldığını ve hayvanların doğal ortamda yaşamasını sağlamayı amaçladıklarını belirtti. Başkan Özhaseki, "Nihayette gecekonduda oturmak var, villada oturmak var. Biz hayvanlara villa gibi geniş geniş barınaklar yaptık" diye konuştu.

 YAVRU ASLAN BAŞKAN`IN KUCAĞINDA

 Başkan Özhaseki Hayvanat Bahçesi`ndeki incelemeleri sırasında, daha önce de kucağına alarak sevdiği aslan yavrusu ile yine yakından ilgilendi. Veteriner Hekim Hilal Akbaş`ın evinde baktığı aslan yavrusu Hayvanat Bahçesi`nin adeta maskotu haline geldi. Başkan Özhaseki yavru aslanı yine kucağına aldı ve bir süre sevdi. Uykusu geldiği için huysuz olan aslan yavrusunun kendisine bakan Hilal Akbaş`la yakınlığını gören Başkan Özhaseki`nin bu duruma yorumu, "Aslan yavrusu da olsa her bebek mutlaka ana şefkati istiyor" oldu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”