ÖZHASEKİ, CIRGALAN HOBİ BAHÇESİNİ AÇTI

ÖZHASEKİ, CIRGALAN HOBİ BAHÇESİNİ AÇTI

ŞEHİDE SAYGI İÇİN MÜZİK YOKTU Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak emekli vatandaşların hizmetine sunulan Hobi Bahçelerine bir yenisi daha eklendi. Cırgalan Hobi Bahçesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımı ile gerç

            Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, daire başkanları, vatandaşlar ve hobi bahçesi sakinleri katıldı.
            Kürsüye ilk olarak Hobi Bahçesi sakinlerinden Numan Kumaş geldi. Kumaş Cırgalan hobi bahçesi sakinleri adına yaptığı konuşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye teşekkür ederek başladı. Emekli vatandaşları düşünerek yapılan hobi bahçelerinin belediye projeleri arasında en tutulanı olduğunu belirten Kumaş, emekliler için bulunmaz bir nimet olarak değerlendirdiği Hobi Bahçelerinin artarak devam etmesi gerektiğini söyledi.
            Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise konuşmasına Bingöl ve Hakkari’de yaşanan terör olaylarından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek başladı. Özhaseki, “aslında bu tür açılışları şenlik havasında yapmayı gönlümüzden geçiriyoruz ancak ülkenin içinde bulunduğu durum buna izin vermiyor. Maalesef yine şehitlerimiz var. O nedenle bu açılışımızda herhangi bir müzik çalınması uygun olmaz. Bizler burada rahat bir ortamda yaşayabiliyorsak orada şehit olan askerlerimiz sayesinde. Bizlerde bunun bilincindeyiz. Yakın zamanda şehrimizde üç şehidimiz daha oldu. Elbette  bunlar üzüntü verici olaylar. Ancak biz belediye olarak şehitlerimizin emanetine sahip çıkabilmek adına şehit yakınlarına iki yüzden fazla ev verdik ve vermeye de devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
            Şehirde yaşanan değişim ve büyükşehir Belediyesinin projeleri hakkında da bilgiler veren Özhaseki, “Kayseri büyüyor ve gelişiyor. Eğer Kayseri dışında yaşayan insanlarımız şehirlerine geri dönüş yapıyorsa, geldiklerinde daha huzurlu ve rahat bir hayat sürdürebiliyorlarsa şehir gelişiyor ve güzelleşiyor demektir” dedi.
     Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkan Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve beraberindekiler hobi bahçesi sakinleri tarafından yetiştirilen ürünleri yerinde görme imkanı buldu. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden başkanlar dilek ve temennileri de dinledi.
            Hobi Bahçesi sakinleri ise Büyükşehir Belediye tarafından verilen bu hizmetin çok iyi olduğunu ve daha da fazlalaştırılması gerektiğini belirterek Başkan Özhaseki ve yetkililere teşekkür etteler.

 



Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı