ÖZHASEKİ DOĞU AKDENİZ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ DOĞU AKDENİZ GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ GEN. BŞK. YRD. ÖZHASEKİ: “OYNANAN BÜTÜN OYUNLARIN FARKINDAYIZ”

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 66. pancar alım kampanyası törenine iştirak ederek ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki Doğu Akdeniz'deki gelişmelere yönelik olarak "Hasetliklerinden kuduruyorlar, kendi aralarında ekonomik yaptırım dedikleri Türkiye'ye yapılacak yatırımların önünü kesmeye, yabancı firmaları kaçırmaya, sıcak sermaye akışını engellemeye çalışıyorlar. Biz kalkınan bir ülkeyiz, yatırım yapıyoruz, büyüyoruz. Çok şükür bütün oynanan oyunların farkındayız" ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; Kayseri Şeker Fabrikası'nın 66. pancar alım kampanyası töreninde yaptığı konuşmada, Şeker Fabrikası'nın Kayseri'de yaşayan binlerce ailenin ekmek kapısı olduğunu, aynı zamanda kentin sosyal hayatına da damga vurduğunu kaydedip, Cumhuriyet ile Kayseri'de üç fabrika kurulduğunu burada çalışan işçilere yapılan evlerin kente daha sonra inşa edilen evlere örnek teşkil ettiğini belirtti.

Sözlerinin devamında Türkiye'nin zor bir coğrafyada yer aldığına dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki, tarihten bu yana Türkiye üzerine oynanan oyunların devam ettiğinin altını çizip, Doğu Akdeniz'de yaşananlara dair "Haritaya bakan, normal, orta zekalı veya geri zekalı bir adam bile oradaki haklarımızı çok rahat görebilecekken niye AB ülkeleri hala Türkiye'nin karşısında mücadele ediyor? İçinde bizim inancımıza olan bir karşıtlığın olduğunu görmüyor muyuz, elbette bunları da görüyoruz. Dört bir tarafta Allah'a şükür mücadeleye devam ediyoruz." İfadesini kullandı.

Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki tavrının net olduğunu da vurgulayan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü."Batıya karşı dik durduğumuzda elbette savaş ilan etmeye korkuyorlar. Akdeniz'de kendi gemilerinizle petrol aradığınızda, doğalgaz aradığınızda elbette size karşı gelip toplarıyla tanklarıyla bir şey yapamıyorlar. Hasetliklerinden kuduruyorlar, kendi aralarında ekonomik yaptırım dedikleri Türkiye'ye yapılacak yatırımların önünü kesmeye, yabancı firmaları kaçırmaya, sıcak sermaye akışını engellemeye çalışıyorlar. Biz kalkınan bir ülkeyiz, yatırım yapıyoruz, büyüyoruz. Çok şükür bütün oynanan oyunların farkındayız. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere sağ olsun Devlet Bahçeli Bey ve ekibi bu gerçekleri görerek sonuna kadar bu birlikteliği devam ettiriyor."

Konuşmasında kanlı terör örgütü PKK'ya karşı sürdürülen mücadeleye de başlık ayıran Özhaseki, "Bunlar sadece hak mücadelesi arayan adamlar mıydı? Niye binlerce kilometre öteden birileri bunlara silah, para veriyordu, dağlara çıkartıyordu? Allah'a hamdolsun, son dönemdeki mücadeleyle dün artık Kızılay'daki, Beşiktaş'taki, Kayseri'deki patlamalar bitti. Evlatlarımızın canlarını yakamıyorlar. Dağlara çekilmişlerdi, dağlardan temizlendiler. Ülke dışına gönderdiler, şimdi oralarda bulup canlarına tükürüyoruz bunların, yok etmek için elimizden gelen mücadeleyi sürdürüyoruz. İnşallah gömülecek, toprağın altına girecek ve bir daha da bu lanet örgüt, bölücü örgüt çıkamayacak. Aramıza fitne tohumu ekemeyecek.” dedi.

Sözlerini noktalarken FETÖ ile de etkin bir şekilde mücadele edildiğinin altını kalın çizgiler ile çizen Özhaseki, insanların dini duygularını sömüren örgütün gerçek yüzünün 15 Temmuz hain darbe girişiminde ortaya çıktığını kaydetti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı