ÖZHASEKİ, ERCİYES DAĞI İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

ÖZHASEKİ, ERCİYES DAĞI İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

“EYLÜL, EKİM GİBİ ERCİYES’TE SU ARANMAYA BAŞLAYACAK”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te sıcak su çıkarma çalışmalarıyla ilgili müjdeyi verdi.  Uzun zamandır yapılan çalışmaların sona gelindiğini ifade eden Özhaseki, "Buradan sıcak su çıkarsa bizim buradaki 4-5 aylık mevsimimiz 12 aya çıkacak. Söz verdi, önümüzdeki cuma günü geliyorlar. Protokol imzalayacağız inşallah. Eylül, ekim gibi de Erciyes’te delme başlayacak. Sıcak suyu çıkardığımızda 12 ay dolu dolu bir Erciyes karşımıza çıkacak" dedi.

Kocasinan ilçesinde yapılan Ümit Antepli Aile Sağlığı Merkezi açılışında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Erciyes'te sıcak su çıkarma çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Kayseri’ye yapılan yatırımlar hakkında da bilgiler veren Özhaseki, Erciyes'te sıcak su arama çalışmalarının başlayacağını kaydetti. Erciyes’in su arama çalışmalarının daha öncesinde yapılmasına karşın daha derinlere inecek sistem için bekleyişin sona erdiği müjdesini veren Özhaseki; "Bugün Türkiye’nin en güzel kayak merkezi Kayseri’de değil mi? Evet. Hafta sonları da 60-70 bin kişi misafir ediyor muyuz? Evet. Nasıl oldu bu? Belediyenin gayretleriyle oldu. Unutmuyorum; Erciyes Dağı’ndaki projeyi açıkladığımda ‘Allah’ın dağına ne para dökeceksin’ diyenden geçilmiyordu ortalık. Ne oldu peki? Çok şükür. Taylı sistem için daha önceki başkanlar bizden önce emek vermişler, olmamış. Biz de uğraştık, başladık, getirdik. O günkü yapamayan başkanları partileri bağırmaya başladılar. ‘Bu niye şehrin ortasından gidiyor?’ Nereden gidecek kardeşim? ‘Argıncık’ın oradaki tarlalardan gitse ne olur?’ Danaların ortasından raylı sistem niye gider? Bu; şehrin ortasından, insanların en yoğun olduğu yerden gidecek. Çünkü trafiği rahatlatmanın tek yolu toplu taşım, mecburen gidecek. Yok, gel anlat da göreyim. Erciyes projesinde ufak tefek eksiklikler vardı. Yüksek İrtifa Merkezi’nin kurulması, sıcak suyun çıkarılması gibi. 1 ay önce Enerji Bakanıyla görüştüm. Buradan sıcak su çıkarsa bizim buradaki 4-5 aylık mevsimimiz 12 aya çıkacak. Söz verdi, önümüzdeki Cuma günü geliyorlar. Protokol imzalayacağız inşallah. Eylül, Ekim gibi de Erciyes’te delme başlayacak. Sıcak suyu çıkardığımızda 12 ay dolu dolu bir Erciyes karşımıza çıkacak. Bizlere düşen gayret etmek" dedi.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı