ÖZHASEKİ HAFTA SONU MESAİSİNİ MEMLEKETİNDE DEĞERLENDİRDİ

ÖZHASEKİ HAFTA SONU MESAİSİNİ MEMLEKETİNDE DEĞERLENDİRDİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki hafta sonu mesaisini geçirmek üzere geldiği ilimizde Ak Kurmayların refakatinde bir dizi toplantı, temel atma, açılış ve yıldönümü etkinliklerine iştirak ederek hemşehrileri ile hasret giderip, hasbihal etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun eşliğinde ilk olarak  Emirgan çay bahçesinde  Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ve Gönüllü Kültür Kuruluşları'nın temsilcileri ile bir araya gelip şehrin dinamikleri ile ilgili istişarlerde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki  ve berberindeki heyet daha sonra Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunlar ve Mensuplar 128. Yıl Buluşması’na işitirak edip  1893 yılında eğitim-öğretim hizmeti vermeye başlayan ve 128 yıldır aralıksız olarak hizmetine devam eden Kayseri Lisesi’nin mezunlarını ve mensuplarını selamladılar.

Hacılar İlçesi’nde hayırsever destekli yapımı tamamlanan Ali Altay Şaşoğlu Orta Okulu’nun açılış ve yine hayırsever destekli yapılacak olan Ülfet Murat Özdemir Aile Sağlığı Mekezi’nin temel atma törenine katılan Özhaseki  tören alanını dolduran Hacılar İlçe sakinlerine seslenerek terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü hatırlatarak şöyle konuştu."Şu terörü bitirin, diyorlardı. Elhamdülillah bitirdik, şehirler, dağlar, köyler temizlendi. 250 civarında eşkıya sığınakların içerisinde solucan gibi yaşıyor. Onlar da en kısa zamanda bulunup gebertilecek."

Özhaseki sözlerinin devamında 19 yıllık iktidar sürecinde sağlık, ulaşım gibi birçok alanda yatırım yapıldığının altını çizerek şunları kaydetti.   "Bizler hizmet ve eser siyaseti yürüttüğümüz, ideolojik takıntılardan uzak kalarak hizmete odaklandığımız için çok eser bıraktık. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun, ölenlere Allah rahmet eylesin."

Özhaseki sözlerini noktalarken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde vesayetçi yapının sona erdirilip toprağa gömdüğünü ve bir daha ortaya çıkamayacağını belirtti..



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı