Özhaseki : “Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez”

Özhaseki : “Hayvanları sevmeyen insanları da sevmez”

Kocasinan Belediyesi’nin Yakut Mahallesi’nde 500 metrekare alan içerisinde onlarca çeşit kedinin yer aldığı 'Küçük Dostlar Kedi Kasabası'nın resmi açılışı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin iştirak ettiği törenle açıldı. Özhaseki açılışta yaptığı konuşmada hayvanları sevmeyenin insanları da sevemeyeceğini vurgulayarak tesisin çok önemli bir misyona hizmet edeceğini vurguladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ın ev sahipliğinde, Yakut Mahallesi’nde düzenlenen açılış törenine; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Akgün Ergün, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Kayseri Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Nilgün Uzel, AK Parti İl Başkanı Fatih  Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Deniz Mustafa Çağan ve Ayşe Böhürler, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, meclis üyeleri, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ve Türkiye’nin dört bir yanından hayvanseverler katıldı.                                       

Başkan Çolakbayrakdar açılış törenin başında yaptığı konuşmasına ‘Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutlayarak başlayıp, Kocasinan Belediyesi olarak sıra dışı farklı projeler yaptıklarına dikkat çekerek şu bilgileri paylaştı “Belediyelik faaliyetlerinin her alanında en iyisini yapıyor ve gayret ediyoruz. Her bir mahallemizde örnek işler gerçekleştiriyoruz. Yakut Mahalle’mize kazandırdığımız 10 bin metrekare yaşam alanı içerisinde yer alan ‘Küçük Dostlar Kedi Kasabası’nda onlarca farklı çeşit kediyi burada görebileceksiniz” 

Kayseri Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Akgün Ergün’de  Kocasinan Belediyesi’nin yapmış olduğu örnek hizmetten dolayı gurur duyduklarını ve Dünya Veteriner Hekimler Günü’nde böyle anlamlı bir projeye imza attığı için Başkan Çolakbayrakdar’a ve ekibine şükranlarını sundu. 

Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci ise  akademide üretilen bilginin belediyelikte uygulanan model proje olduğunu belirterek, kediler için her türlü detayın düşünüldüğünü vurgulayıp emeği geçenlere şükranlarını sundu.                 

Törenin onur konuğu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’de hayvanları sevmeyenlerin insanları da sevemeyeceğini vurgulayıp, hayatın temel dinamiklerinin adalet ve merhamet oluğunun altını çizerek hayvanlarında insanlar kadar yaşam hakkı olduğunu kaydetti.                                                         

Katılımcılar konuşmaların ardından ‘Kedi Kasabası’ olarak isimlendirilen tesisi gezip bilgiler alarak minik dostlara sevgi ve şefkat gösterdiler.             

Öte yandan haber ekibimizin mikrofon uzattığı ilçe sakinleri tesisi beğendiklerini vurgulayıp şükranlarını sundular.                               

 

 



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”