Özhaseki: “Hdp’ye bakanlık vermek yerine başlarına roket atarız”

Özhaseki: “Hdp’ye bakanlık vermek yerine başlarına roket atarız”

AK Parti İl Başkanlığınca tertiplenen ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de onur konuğu olarak iştirak ettiği törende farklı partilerden AK Parti’ye katılan 127 kişiye Ak Parti rozeti takıldı. Törende konuşan Özhaseki; Millet İttifakı ile aralarında dağlar kadar fark olduğunu vurgulayarak “Onlar PKK’nın siyasi uzantısına HDP’ye bakanlık verilebilir diyor. Biz de diyoruz ki bunlara olsa olsa bedava roket veririz başka bir şey vermeyiz, roketi de başlarına atarız” ifadesini kullandı. 

Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen rozet takma törenine  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve partililer katıldı.                               

AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm programın açılış konuşmasında; AK Parti’nin güçlü bir aile olduğunu, hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için çalışacaklarını ve bunu başaracaklarını vurguladı. 

Törenin onur konuğu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; son günlerde siyasetçilerin ve partilerin gerçek yüzünün ortaya çıktığına dikkat çekerek “Millet İttifakı ile aramızda dağlar var. Onlar diyorlar ki PKK’nın siyasi uzantısına HDP’ye bakanlık verilebilir. Biz de diyoruz ki bunlara olsa olsa bedava roket veririz başka bir şey vermeyiz, roketi de başlarına atarız başka bir şey vermeyiz” ifadesini kullanıp şunları kaydetti  “Bunlar FETÖ’cülere ümit vaat ediyorlar, yurt dışından getirmeyi vaat ediyorlar. Yani bu ülkeyi okyanus ötesine satan adamlara peşkeş çekeceklerini söylüyorlar. Biz de diyoruz ki eğer öyle bir şeye cesaret ederseniz 15 Temmuz gecesini yine yaşatırız sizlere, evet yaşatmakla kararlıyız. Hiçte bundan dönmeyiz Allahın izniyle. “

Özhaseki sözlerinin sonunda 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi çok avantajlı ve moralli olduklarını ancak rehavete kapılmadan sandıklara giderek zafere ulaşacaklarını vurguladı.

Farklı partilerden Ak Parti saflarına geçen 127 üyenin rozetleri AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki tarafından takılarak tören noktalandı.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı