Özhaseki: “Hizmet maratonumuz devam edecek”

Özhaseki: “Hizmet maratonumuz devam edecek”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Ak Parti İl Başkanlığınca tertiplenen bası toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri ziyaretini değerlendirip gerçekleştirilen 54 milyarlık açılış ve temel atmaların detaylarına dair bilgiler paylaşarak “Hizmet maratonumuz hız kazanarak devam edecek” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı hizmet binasında gerçekleştirilen basın toplantısına  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye  AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu eşlik etti.                                                                                                      

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kayseri ziyaretini değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki 23 Temmuz Cumartesi gününün Kayseri için çok bereketli geçtiğini vurgulayıp, ilimize kazandırılan yatırım ile hizmetleri hatırlatarak şunları kaydetti “25 sene önce kadar belediyelerde başladı bu maraton. O günden beri Kayserili hemşehrilerimiz, bu fakir de başta olmak üzere belediye başkanlarımızı iş başında gördüler. Şimdi Memduh Bey ve ilçe belediye başkanlarımızın tamamını hep iş başında çalışırken gördüler. Ya temel atarken gördüler, ya açılış yaparken gördüler. Ya sokaklarda gezerken mahalle aralarında, vatandaşın derdini dinlerken gördüler”                                                                                                                        

Sözlerinin devamında ömürlerinin hep hizmetle geçtiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki şöyle konuştu  “25 seneyi bilenler geriye doğru baktıklarında nereden nereye çok rahat diyebilirler. Bir dönem belediyelere normal Kayserili vatandaşın giremediği, işçi parasını ödeyemeyen belediyelerden bugün Türkiye’de örnek gösterilen belediyeler sınıfına geldik. Allah’a çok şükür bundan dolayı mutluyuz. O günden beri de aynı çizgide gayret ettiğimiz arkadaşlarımızın, milletvekili arkadaşlarımızın da hep Kayseri’ye emekleri vardı”         

Yüksek Hızlı Tren inşaatının start verdiğini hatırlatan Özhaseki muhalefet partilerinin bu konu üzerinden yaptıkları eleştirilerin artık son bulacağını vurgulayıp, Cumhuriyet Meydanı’na fabrikalardan işçi getirildi eleştirilerine de açıklık getirdi.                    

Gömeç bölgesinde yeni kurulacak Organize Sanayii Bölgesi ile İncesu Osb’nin genişletilmesi çalışmalarının hız kazanacağını vurgulayan Özhaseki temeli atılan Lojistik Köyün ilimiz sanayisine kazanımları hakkında da bilgiler paylaştı.                                                 

Başkan Büyükkılıç’da Jeotermal Kaynaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nde sıcak suyun bulunduğunu belirterek şöyle konuştu  “1 milyon 200 bin metrekarelik sera organizemiz var. Sıcak su çıktı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın da müsaadesi çıktı. Sizin de ilginize teşekkür ediyoruz”

Basın toplantısı medya mensuplarının sorularının cevaplanması ile noktalandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı