ÖZHASEKİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN TERBİYESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ”

ÖZHASEKİ: “KILIÇDAROĞLU’NUN TERBİYESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konuk olduğu  “Anadolu Soruyor” programında  “Kemal Bey’in TBMM’de yaptığı bu terbiyesiz hareket asla kabul edilemez. Ayrıca helalleşme çağrısını da oy devşirme çalışması olarak görüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki konuk olduğu  “Anadolu Soruyor” programında Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında yaptığı hareketin kabul edilemez olduğunu vurgulayıp,  helalleşme çağrısını, oy devşirme çalışması olarak değerlendirerek şunları kaydetti.  “Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ’nün bir kaset kumpasıyla genel başkanlığa geldi. Deniz Baykal’ı yediler, ‘Ben genel başkan olmam’ diyen insan genel başkan oldu. O da bir oyunmuş. Kemal Bey’in TBMM’de yaptığı bu terbiyesiz hareket asla kabul edilemez. Bir de helalleşme çağrısında keşke samimi olsa. Bu çağrıyı, oy devşirme çalışması olarak görüyorum. Ama helalleşecekse artık yalan söylememesi lazım. Türkiye’de herkesi hedef alarak sağduyu sahibi, milli duygular sahibi ne kadar insan varsa onlara kasıtlı yalanlarına devam ettiler. Aynı şeyi Sayın Cumhurbaşkanımıza da yaptılar. Hakikatten Kemal Bey helalleşmek istiyorsa başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan sonra benden ve vatandaşlarımızdan samimi olarak toplum önünde helallik istesin.”

Ekonomideki kur dalgalanmalarına değinen Özhaseki, “Neredeyse iki yıldır başımıza bela olan covid-19 diye bir bela var. Sağlıkta salgın; ama ekonomiyi de ticareti de etkiliyor. Bütün dünyada hizmet sektörlerini perişan etti, tedarik zincirinin halkalarını koparttı. Türkiye de tüm dünyayla bağlantılı bir ülke. Bu nedenle covid-19 ülkemizi de etkiledi. Ama Türkiye’nin en çok büyüdüğü noktalar yatırım ve üretim. Bir taraftan yatırım bir taraftan da üretim yapılıyor. Türkiye ekonomisi, 2021 yılının üçüncü çeyreğinde yıllık yüzde 7,4 büyümeyi başardı, hamdolsun. Bu büyüme ve gelir; işçiye, emekliye, dar gelirliye ve vatandaşlarımıza da olumlu olarak yansıyacaktır. Türkiye buradan en az hasarla çıkarak önüne bakacaktır.” değerlendirmelerinde bulundu.

Asgari ücret beklentileri ile ilgili konuşan Özhaseki, “Gerekli çalışmalar yapılıyor. Enflasyonunun artmasıyla birlikte dar gelirli ve toplumun bütün katmanları üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. AK Parti olarak vatandaşlarımızı enflasyona ve hayat pahalılığına karşı korumak görevimizdir. Bunun bilinciyle enflasyona ve hayat pahalılığına karşı tedbirlerimizi alıp çalışmalarımızı yürütüyoruz. Fahiş fiyat yükselişlerinin engellenmesi için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz.” İfadesini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı