ÖZHASEKİ: “TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK”

ÖZHASEKİ: “TERÖRLE MÜCADELEMİZ KARARLILIKLA SÜRECEK”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, "Eğer Fetö ile PKK ile karalılıkla mücadele etmezsek bu şer odaklarının sempatizanları, onlara destek verenler, onlara güç verenler gelir otururlar tepemize” ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ilimizde gerçekleştirilen spor salonu açılışında yaptığı değerlendirmede Türkiye'de son yıllarda terörle mücadelede önemli mesafe alındığının altını kalın çizgilerle çizip "Biz bu ülkeyi böleceğiz, öz yönetim ilan ettik, T.C. giremez" dediğini hatırlatarak "Ne oldu? Allah'a hamdolsun şehirleri, dağları temizledik. O yuvalarını başlarına yıktık” dedi ve ekledi “Ülke içerisinde neredeyse terörist bırakmadık. Ülke dışında da şimdi operasyona başlıyoruz. Ülke dışında operasyon yapma izni istiyoruz, büyük bir kısım 'evet' diyor ama içeride iki tane parti 'hayır, gidemezsiniz' diyor. 'Niye gidemiyoruz kardeşim?' diyoruz, '2 sene istediniz yetkiyi' diyor. Bahaneye bakar mısınız? Gidip orada biz Kandil'i ve diğer bunların yuvalandıkları yerleri, evlatlarımızın katillerinin başına yıkacağız, onların tepesine indireceğiz ama izin verme noktasında bile, 'PKK'yı küstürmeyelim, HDP'yi küstürmeyelim, yarın bir gün ittifak yapacağız, onlardan oy alacağız' diye çıkarcı bir anlayış var. Yani terör, Meclis'ten destek alıyor."

Sözlerinin  devamında terör örgütü FETÖ' nün de bu ülkede 50 yıldır yuvalandığına ve en hassas oldukları din üzerinden milleti, genelde de fakir ve fukaranın çocuklarını kandırdığına dikkati çeken Özhaseki, Kur'an ve sünnet çizgisinin dışında, FETÖ denen şizofrenin güya kerametlerine inandırıp, sapkın bir yola sokup, en sonunda da ihtilal denemesine giriştiklerini hatırlatarak şunları kaydetti "Böyle bir bela ile uğraşmak gerekmiyor mu? Gerekiyor. Onları hem devletten temizlemek hem de içimizde ıslah etmek gibi bir görevimiz varken yine ne yazık ki onlarla şehirlerde toplantılar yapıp, 'merak etmeyin biz size sahip çıkacağız' diyen bir ana muhalefetimiz var. Son derece üzüntü verici bir hadise. Tabi 'KYK mağdurları' falan filan denildiği için millet de gerçekten mağdur zannediyor. Öyle bir kılıf içerisinde söylüyorlar."

Terör örgütü DEAŞ belası ile Türkiye dışında uğraşan başka ülke olmadığına da dikkat çeken ve batılı ülkelerin, bu örgütü bahane edip, gelip orada toplandıklarını, o sapkınlarla sadece Türkiye'nin uğraştığını kaydeden Özhaseki, sözlerini şöyle noktaladı  "Envai çeşit örgütle, yurt dışından onların destekçileriyle uğraştığımız bir ortamda bir taraftan da Türkiye'yi büyütmeye, geliştirmeye, insanlarımızın refahını artırmaya azimle devam ediyoruz. Bu yolda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bey'in iradelerine saygı duyuyorum. 'Allah razı olsun' diye bir birey olarak da dua ediyorum. Sonuna kadar da dua etmeye ve desteklemeye devam edeceğiz. Allah bu dirliğimizi, birliğimizi bozdurmasın. Bu bayrağımızı göklerden indirmesin. Bunlarla mücadele etmeliyiz. Bir taraftan devlet olarak, hükümet olarak, başta Cumhurbaşkanımız ve Devlet Bey olmak üzere. 'Allah razı olsun' diye dua ederken, ciddi şekilde mücadele ettiklerini, sonuna kadar da bu mücadeleyi sürdürdüklerini her yerde ifade etmeliyiz. Eğer biz onlarla mücadele etmezsek yarın bir gün FETÖ'cüler gelip bağdaş kurup otururlar tepemize. Eğer o kötülerle mücadele etmezsek PKK'nın sempatizanları, onlara destek verenler, onlara güç verenler gelir otururlar tepemize. Sonra da bizler dizlerimize vururuz. O yüzden hem onlara karşı uyanık olacağız hem mücadele edeceğiz hem de bir taraftan hizmet edeceğiz."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı