ÖZHASEKİ: "TÜM DÜNYA KARŞIMIZDA OLSA DA PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZERİZ"

ÖZHASEKİ:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın bir arkadaşı olarak söylüyorum, gece yarılarına kadar çalışan, Allah rızası için koşturan bir zat var. Tüm dünya karşımızda olsa da problemlerimizi çözeriz Allah'ın izniyle.”

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de hayırseverler ve Melikgazi Belediyesi iş birliğinde Yeşilyurt Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Hamdi-Zarife Şanlıünal Camii’nin açılışına katıldı. Cuma namazını bu camide kılan Özhaseki, açılış töreninde, çok parası olanın değil; kazancı helal olan ve ahireti düşünen kişilerin ancak hayır işlerinde bulunabileceğini söyledi. Kayseri'nin tarihinde de hayır işlerinin bolca bulunduğunu anlatan Özhaseki, yakın zamanda değeri 300 milyon lira olan bir arazinin Kayserili hayırsever tarafından bağışlandığını hatırlattı.

Hayırseverlikte önemli bir noktada olduklarını vurgulayan Özhaseki, şunları söyledi: "Bu topraklarda doğduk, büyüdük, ezanlarımız okunuyor, bayrağımız dalgalanıyor, İstiklal Marşı'mızı okuyoruz, rahatça evimize gidip gelebiliyoruz. Çok şükür terör belasından da kurtulduk. Ufak tefek sıkıntılarımız olabilir. Olacak arkadaşlar, tarih boyunca olmuştur, bundan sonra da olur. Allah'ın izni ile iyi niyetli yöneticiler bunları çözer. Sonuna kadar itimadımız var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın bir arkadaşı olarak söylüyorum, gece yarılarına kadar çalışan, Allah rızası için koşturan bir zat var. Bu problemleri de çözeriz Allah'ın inayetiyle. Tüm dünya karşımızda olsa da çözeriz. Ama biz birlikte ve beraber olalım. Birbirimiz için çalışalım. Zenginlerimiz, kazandıklarından orta gelirliler ve dar gelirler için harcasınlar. İnanın ki önümüz aydınlık. Hamdi ağabeyimin (Hamdi Şanlıünal), yurt dışında çalışıp biriktirdiği tertemiz kazancı ile cami yaptırmasından dolayı ellerinden öpüyorum."

Özhaseki, dağları, köyleri terörden temizlediklerini belirterek, "Şimdi kaçtıkları Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayatı onlara zehir edeceğiz. Evlatlarımızın hiçbirinin elhamdülillah kanı yerde kalmıyor." dedi.

Özhaseki daha sonra Kayseri'de Melikgazi Belediyesi iş birliği ile Tınaztepe Mahallesi'nde hayırseverler Ahmet ve Selehattin Sarıalp'in yaptırdığı Aile Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı. Burada konuşan Özhaseki, Türkiye'nin zor bir coğrafyada yaşadığını, Avrupa'nın ortasında keyif yapan bir ülke olmadığını, etrafının ateş çemberi olduğunu söyledi.

“Evlatlarımızın hiçbirinin elhamdülillah kanı yerde kalmıyor”

Zor bir coğrafyada, yatırım yapıldığını, ülkenin büyüdüğünü anlatan Özhaseki, "2015 yılında strateji grubu olarak bir anket yaptırdık. Vatandaşa sorduk, 'En önemli sorun nedir?' dedik. Yüzde 90 PKK terör örgütü çıktı. Çok şükür bu terör örgütü bitti, şehirlerimizde kalmadı. Kızılay, Beşiktaş ve Kayseri'de bombalar patlatamıyorlar. Dağları, köyleri temizledik. Şimdi kaçtıkları Irak ve Suriye'nin tepelerinde bulup tepelerine binmeye devam ediyoruz. Hayatı onlara zehir edeceğiz. Evlatlarımızın hiçbirinin elhamdülillah kanı yerde kalmıyor." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ekonomik anlamda zor durumda bırakılmak istendiğine değinen Özhaseki, salgın döneminde dünyanın daraldığı dönemde bile 20'den fazla hastanenin açıldığını şu sözlerle dile getirdi: "Ayasofya herkesin rüyasıydı. Batı'nın ve Hristiyan aleminin baskısından dolayı cami olarak açamıyorduk."

Özhaseki, Akdeniz'de oynanan oyunların bozularak yatırım üzerine yatırım yapıldığını, Akdeniz'in Türk gölü haline geldiğini ifade etti.

"Milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmediyoruz"

Türkiye'de salgının bitmesiyle hizmet sektörünün de önünün açılacağını anlatan Özhaseki, yapılan desteklerin önemini vurguladı.

Covid-19’a yakalandığı dönemden bahseden Özhaseki, "Kayseri Şehir Hastanesi’nde kaldım. Büyük bir odaydı. 'Acaba bana mı böyle bir oda verdiler?' dedim. Yanımdaki odalarda bulunan herkes Covid-19 olduğu için diğer odalardakileri ziyaret ettim. Herkesin odası benimki kadar güzeldi. Hiç farkı yoktu." dedi.

Özhaseki, yapılan hizmetlere her zaman muhalif birilerinin olduğunu, doğru olan, milletin menfaatine olan her şeyi yapmaya azmettiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından açılışın gerçekleştirildiği programa AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanları katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı