ÖZHASEKİ´DEN PALANCIOĞLU VE ÇOLAKBAYRAKDAR´A TEBRİK

ÖZHASEKİ´DEN PALANCIOĞLU VE ÇOLAKBAYRAKDAR´A TEBRİK

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a tebrik ziyaretinde bulundu.

Melikgazi Belediye Başkanı Palancıoğlu´nu ziyaret eden Özhaseki, Kayseri´nin hizmet ve gönül belediyeciliğini birlikte uygulayarak güzel hizmetler sunduğunu belirtti.

?Melikgazi Belediyesine her gelişimde duygulanırım?

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu ziyaret etti. Ziyarette Melikgazi Belediyesine her gelişinde duygulandığını ama yine her zaman gurur ile andığını ifade eden Özhaseki, Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu ile birlikte Melikgazi Hizmet ve yatırımlarının artarak devam edeceğini ve yine her zaman referans belediye diye örnek gösterileceğini söyledi.

Bakan Özhaseki, Çolakbayrakdar´a başarılar diledi

/resimler/2019-4/16/1828201203006.jpg

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ı ziyaret eden Özhaseki, başarılar dilediklerini belirterek, ?Kayseri´de yıllardır devam eden iyi bir belediyecilik anlayışı tüm Türkiye´ye örnek gösterilmektedir. Allah´a şükür şehrimizde birçok iş iyiye gidiyor. Şehircilik anlamında bakıldığı zaman da Türkiye´deki şehirler içerisinde en planlı ve en gelişmeye açık birkaç şehir varsa en başında Kayseri´miz var. 31 Martta Cumhur İttifakı ile beraber olmanın bereketiyle arkadaşlarımız yeniden iş başına geldiler. Ahmet Bey yaklaşık 4 yıldır Kocasinan Belediye Başkanlığını sürdürmekteydi ve bir tecrübe de kazandı. Yeni dönemde de inşallah yapacaklarıyla Kayseri ve Kocasinan halkının dualarını almaya devam eder. Bize de düşen ne olursa belediyelerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında elimizden geleni yaparız. Nihayetinde önemli olan hizmettir ve giderken de hoş seda bırakabilmektir. İnşallah başkanlarımızın her biri de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Ahmet Başkanın da bu prensiplere uyarak güzel işler yapacaktır diye ümit ediyorum. Yeniden seçilmesinden dolayı kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.? ifadelerini kullandı.

Her iki belediye başkanını da tebrik eden Özhaseki´ye ziyaretlerinde Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ile partililer de eşlik etti.

HABER: MURAT TURP



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor