ÖZHASEKİ:“KOCASİNAN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR”

ÖZHASEKİ:“KOCASİNAN VAR GÜCÜYLE ÇALIŞIYOR”

Kocasinan Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında Yunus Emre Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan  2. etap konutlarının tanıtımı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı tören ile gerçekleştirildi. Özhaseki törende yaptığı konuşmada Kocasinan Belediyesi ekiplerinin var güçleri ile çalıştığını vurguladı.

Kocasinan Belediyesince Yunusemre Mahallesi’nde gerçekleştirilen Kentsel Dönüşüm ikinci etap konutlarının tanıtım törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra  AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hülya Nergis Atçı ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, belediye meclis üyeleri,  bölge sakinleri ve davetliler katıldı.                            

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar  törenin açılış konuşmasında  belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden devam ettirdiklerini vurgulayıp, bu dönüşümle birlikte sosyal dönüşümü de aynı anda gerçekleştiğinin altını çizerek şunları kaydetti.  “Özellikle kentsel dönüşüm kanunu çıkartarak, belediyelerin işlerini kolaylaştıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Çıkarılmış olan kanunla birlikte daha hızlı bir şekilde dönüşüm projeleri gerçekleştiriyoruz. Kayseri’yi iyi tanıyan, ihtiyaçlarını iyi bilen birisi olarak yapılan bu çalışmaların her birinde Önceki Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ nin destekleri ve katkıları var. Bundan dolayı Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’ ye teşekkür ediyorum. Kentsel dönüşüm kanunu bizim için bir fırsattır. Bu çerçevede hemşehrilerimin rızasını alarak, dönüşümü gerçekleştiriyoruz”                                

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’da  Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Kocasinan’da çok iyi çalışmalar yapıldığını ifade ederek “Kayseri’miz gelişiyor ve güzelleşiyor” değerlendirmesinde  bulundu.                        

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise Kocasinan Belediyesi ekiplerinin  var güçleri  ile çalıştıklarını  kaydederek şöyle konuştu “Cenab-ı Allah’tan hak sahibi kardeşlerimizin evlerini teslim edip, huzurla evlerinde oturmalarını niyaz ediyoruz. 25 yıldır sürdürdüğümüz kentsel dönüşümle eski evlerin yenilenmesi konusunda başarılı olan belediye başkanlarımızı hayırla anarken, Ahmet Başkanımızı da buradan anmadan geçemeyeceğiz. Geldiği günden beri kentsel dönüşüme kendini iyice adadı. Her bir alanda evlerimizin yenilenmesi konusunda modern ve daha konforlu oturmamızı sağlayacak şekilde güzelleştirmesi ve depreme hazırlanması noktasında da var gücüyle gayret ediyor. Allah kendinden razı olsun ve başarılı etsin. Türkiye’yi bilen kardeşiniz olarak söylüyorum, birçok belediye kentsel dönüşüm işine kolay kolay girmiyor. Çünkü eziyetli ve zor bir iş. Kayseri’mizde hızlı bir şekilde dönüşüm gerçekleşiyor. 25 yıldır şehrimizde dönüşüm gerçekleşmektedir. Yerel yönetimler gayretli ve milletvekillerimiz üzerlerine düşeni yapıyor. Uyum kültürümüzün olduğu şehrimizde bereket var. Rabbim bizlere güzel işler yapmayı nasip etsin. Başkanımız en zor işlere talip oluyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Bizlerde ona yardımcıyız. Emeğine sağlık” 

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen  dua sonrası kürsüye çıkan katılımcılar butona basılarak Yunusemre kentsel dönüşümün 2’nci etap konutlarının temeline ilk harcı koyup çalışmaları başlattılar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı