ÖZHASEKİ’NİN DURUMU İYİ

ÖZHASEKİ’NİN DURUMU İYİ

Özhaseki'nin, kırılan burnuna Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından müdahale edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söylendi

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı, Antalya'da trafik kazasında yaralanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin, kırılan burnuna Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından müdahale edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıklarken, Özhaseki sosyal medya hesabından geçmiş olsun temennilerine teşekkür etti.

Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonrası yaralanan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ve eşi Neşe Özhaseki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Aydınlı hastanede düzenlediği basın toplantısında, kazada yaralanan Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki, AK Parti Samsun Milletvekili ve eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eşi Semiha Yılmaz ile eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in ambulansla hastaneye getirildiğini ve gerekli tüm tetkiklerin yapıldığını belirtti.

Mehmet Özhaseki'nin boyunda çekilen MR'ında bir kemiğin uç kısmında küçük çatlak tespit edildiğini ancak herhangi bir müdahale yapılmadığını belirten Aydınlı, kendisine sorun oluşturabilecek bir durumun söz konusu olmadığını kaydetti.

Özhaseki’nin Burnunda ise parçalı bir kırık olduğunu aktaran Aydınlı, "Burnuna anestezi eşliğinde ameliyathanede Prof. Dr. Ömer Özkan tarafından müdahale edilerek, yerine oturtuldu ve bir miktar kesik olan yerler dikildi. Odasına istirahate aldık. Şu anda gayet iyi, ağızdan yemek yemeğe başladı, oturur pozisyonda. Bir gün daha burada kalmasını istedik, onlar da buna uydular” değerlendirmesinde bulundu.

Özhaseki'nin genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Aydınlı, konuşabildiğini, yürüyebildiğini, herhangi bir sıkıntının gözükmediğini kaydetti.

Aydınlı, Neşe Özhaseki'nin de çenesinden bir darbe aldığını ancak herhangi bir problem olmadığını bildirdi.

Mehmet Özhaseki'nin hava ambulansı ile gönderilip, gönderilmeyeceği yönündeki soruya ise Aydınlı, hava ambulansını gerektirecek bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Özhaseki ise yaptığı yazılı açıklamada “Antalya’da yaşadığımız trafik kazası nedeniyle arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten, şahsımı ve ailemi yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilgi ve alakaları için şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca gerek hastaneye gelerek, gerek telefonla arayarak, gerek mesaj göndererek, gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını esirgemeyen tüm dostlarımıza ve dava arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim eksikliğinizi göstermesin, milletimizi her türlü kaza ve afetten muhafaza buyursun” dedi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da